Employee Engagement Awards
image/svg+xml
Aura

Lancering Employee Engagement Awards

By:

Herculean Alliance lanceert de Employee Engagement Awards.

Op 25 juni 2020 zal Herculean Alliance, samen met sterke partners, voor het eerst de Employee Engagement Awards organiseren. Omdat we vinden dat er een frisse wind nodig is waar meer bedrijven de kans krijgen om hun cases te brengen en…te winnen!

Mag het ook eens iemand anders zijn alstublieft?

U kent het gevoel vast wel: u neemt vol enthousiasme deel aan Awards voor de beste werkgever. Maar uiteindelijk wint Schoenen Torfs. Met alle respect voor de mooie bedrijfscultuur van Vlaanderens geliefde schoenenwinkel: Elke dag komen we parels van verhalen tegen over medewerkers die het beste van zichzelf geven. Soms in moeilijke omstandigheden. Die verhalen geraken echter vaak niet verder dan de grenzen van een bedrijfszone. Zonde, nietwaar? Daar gaan we iets aan veranderen.

Kick-off event: 26 maart

Op donderdag 26 maart organiseren we een lanceringsevent in de inspirerende Vleeshalle van Mechelen. Stijn van Kamp Waes heeft samen met ons MissionMe opgericht en komt de aanwezigen inspireren rond leiderschap en betrokkenheid. Als er iets is wat we van de Special Forces kunnen leren, dan zal het toch wel engagement zijn, zeker?

Het programma van de kick-off is te vinden op de website.

Stijn van Kamp Waes en Herculean Alliance starten een bedrijf.

Call for cases

Vanaf 26 maart kunnen bedrijven hun case over employee engagement inzenden. Het indienen van een dossier is gratis. Elk bedrijf kan deelnemen, ongeacht de grootte of het niveau van betrokkenheid. We zijn vooral op zoek naar authentieke verhalen vanuit de buik van de organisatie, waarin commitment en progressie aantoonbaar zijn. 

Doe eens gek, en stel uw bedrijf kandidaat. Uw verhalen kunnen talloze anderen inspireren. En misschien vindt u er wel nieuwe collega’s door, geen overbodige luxe in tijden van War on Talent.

Herculean Alliance lanceert de Employee Engagement Awards.

Onafhankelijke jury

Een professionele, onafhankelijke jury zal de inzendingen beoordelen. We zijn de jury nog volop aan het selecteren. De definitieve jury wordt voorgesteld op 26 maart. Afhankelijk van het aantal inzendingen zullen er verschillende rondes georganiseerd worden, met een verdediging in de laatste ronde. 

En dan: de Awards op 25 juni

Op Donderdagavond 25 juni is het zo ver. Dan worden de winnaars bekroond in de Hercules Village in Mechelen. We verwachten zo’n 500 aanwezigen. Wilt u er vroeg bij zijn, dan kan u nu al uw tafel reserveren aan een early bird tarief. Sterrenrestaurant Centpourcent verzorgt de culinaire experience. We kunnen alvast verklappen dat DJ Dado (Van Peteghem) onze headliner wordt. Wie al een beetje vertrouwd is met de Herculeaanse vibe, vermoedt vast dat het een weinig alledaagse awards ceremonie wordt. 

Unieke eventlocatie in Mechelen of Leuven

Herculean Alliance en partners

Verschillende partners toonden interesse om hun schouders mee onder dit frisse initiatief te zetten. Tobania, Duval Union en ZigZagHR kunnen we nu al aankondigen. Zelf interesse om te partneren? Laat het ons weten!

Herculean Alliance is de employee engagement specialist en wil via aura, fabrica, machina en arena bedrijven helpen om employee engagement te meten en verbeteren. Het bouwt daarvoor aan een ecosysteem van specialisten.