image/svg+xml

Company City Game: ideale teambuilding voor winter- en lentemaanden

By:

Herculean Alliance ontwikkelde een online city game, aangepast aan uw bedrijf. Een ideale teambuilding voor de winter- en lentemaanden.

Steeds meer klanten van Herculean Alliance hebben nood aan een format die ze zowat overal outdoor in eender welk klimaat kunnen gebruiken als teambuilding of familie activiteit. Een concept waar je niet sportief voor hoeft te zijn -maar waar toch beweging in zit- en wat je in niet-sportieve kleding kan doen. Gezien de grote leeftijdsverschillen op de werkvloer, is het vaak een uitdaging om iets te vinden dat een zeer divers publiek aanspreekt. Maar tegelijk dat ook in team kan gespeeld worden, en dat liefst niet al te veel tijd in beslag neemt.

Na enig speurwerk kwamen we op Herculean Urban Battle (of kortweg HUB). Niet zomaar een toeristische gimmick om een stad beter te leren kennen, maar met alle componenten die het helemaal Herculeaans maken: schaalbaar, kostefficiënt, op maat van de klant en uiteraard: onvergetelijke herinneringen. Dat er een competitie aspect in zit (what else?), zorgt altijd voor die extra push bij de deelnemers.

Getest en goedgekeurd

Ondertussen hebben we HUB gebruikt voor 4 projecten: één teambuilding en 3 familiedagen. En we zagen dat het onze verwachtingen zelfs oversteeg, zowel voor kleine als voor grote groepen. Voor 600 deelnemers van Matexi ontwikkelden we “Alice in Matexiland”, compleet in het thema van Alice in Wonderland.

city game voor Matexia door Herculean Alliance
Alice in Matexiland, powered by Herculean Alliance

Hoe werkt het?

We werken samen met u een scenario uit voor een HUB op een plaats naar keuze. En het hoeft zelfs geen stad te zijn! Ook de Ardennen, de zee, of zelfs uw bedrijfssite kunnen dienen als decor voor deze engagerende activiteit.

Wat we wel willen nodig hebben om een maximumeffect te garanderen, is inhoud. Denk daarbij bijvoorbeeld aan uw missie, bedrijfswaarden, leuke weetjes over uw organisatie, producten of zelfs diensten. Alles wat uw bedrijf uniek maakt, kunnen we gebruiken. Iets wat uw medewerkers (en hun familieleden) trots maakt. We verpakken het op zo’n manier dat iedereen ermee aan de slag kan.

De challenges op de tablet zijn al even divers als origineel. En wat het al helemaal uniek maakt, is dat de deelnemers er ook nog iets van opsteken. Alle resultaten worden live en centraal verwerkt door onze Hercules referee. Makkelijk en lekker efficiënt. Het foto- en videomateriaal kan je later ook gebruiken als aandenken…

Employee Engagement?

Om het engagement van je werknemers te verhogen is het een absolute aanrader en het past dan ook binnen onze Fabrica offering, waar we moments that matter creëren. Wij geloven immers dat elke bijeenkomst van je medewerkers een moment is om aan cultuur te werken. Meer weten over engagement? Doe dan mee aan onze gratis en anonieme test.