image/svg+xml
Arena

Hercules Trophy 2020: eerste artiest bekend en zaterdag volgeboekt!

By:

Hercules Trophy 2020: eerste artiest bekend en zaterdag volgeboekt! De Kerstvakantie komt er aan. Hoog tijd dus voor een update uit Herculesland!

1. Zaterdag volgeboekt

Het zat er al even aan te komen… Alle teams voor de Hercules Trophy op zaterdag 27 juni zijn inmiddels de deur uit! Boeken voor deze editie is helaas niet meer mogelijk. Deelnemen op vrijdag 26 juni of zondag 28 juni is wel nog mogelijk. Als je inschrijft vóór 31 december, dan kan je nog genieten van het vroegboektarief.

Hercules Trophy 2020: eerste artiest bekend en zaterdag volgeboekt

2. Eerste artiest bekend voor 26 juni

De Masters of the Stage komen Hercules Trophy bezoeken op vrijdag 26 juni. Het gaat om niemand minder dan… de Soulbrothers!

Soulbrothers, dat zijn drie geboren entertainers. Drie muzikanten van de bovenste plank. Met hun aanstekelijke energie doen Charel van Domburg (bekend van The Magical Flying Thunderbirds), Vincent Goeminne (The Dinky Toys) en Wim Soutaer (bekend van hits als ‘Allemaal’) ook het Hercules podium daveren. Straffe muzikanten die zich aan alle genres wagen, maar vooral zichzelf niet al te veel au sérieux nemen. Hun opzwepende powermix past volgens ons al helemaal bij het party DNA van de Herculesfeestjes…

Hercules Trophy 2020: eerste artiest bekend en zaterdag volgeboekt

3. Boek nu op andere dagen

Hoog tijd om nog snel te boeken voor vrijdag of zondag. Hercules Trophy Mechelen 2020 gaat door op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juni. Info en bestellen op www.herculestrophy.com. Sportief zijn is geen vereiste. Supporters en families worden met open armen verwelkomd.

4. Waarom meedoen?

Come as a company, leave as a team. Hercules Trophy zet al 20 jaar in op een unieke teamchallenge waarin plezier centraal staat. No, it’s not an obstacle race. Wat dacht je van een “spel zonder grenzen de luxe”. Een ideale manier om mensen te bedanken, families te verbinden, je merk te tonen, te netwerken en eens goed uit de bol te gaan vlak voor de zomer.