Pink Ladies Games
image/svg+xml
Herculean Alliance

Pink Ladies Games nu ook voor bedrijven!

By:

Pink Ladies Games nu ook voor bedrijvenThink Pink en Herculean Alliance brengen samen de Pink Ladies Games naar het volgende niveau. In 2020 wordt het concept verder uitgebreid, zodat nu ook bedrijfsteams kunnen deelnemen en fondsen kunnen verzamelen ten voordele van Think Pink.

https://www.facebook.com/PinkLadiesGamesBE/videos/1620672561375981/

Think Pink

De voorbije jaren hebben we ons voornamelijk gefocust om het concept het juiste DNA te geven“, aldus Inge Van Belle, stichter van Pink Ladies Games. “Eerst namen vooral Flair lezeressen het op tegen elkaar in de games. Toen kwamen er de Libelle dames bij. En sinds 2019 mochten we de Think Pink fans verwelkomen. Een concept heeft typisch 3 jaar nodig om het juiste DNA te krijgen, en daar zitten we nu dus!”

Voor bedrijven

De Herculean Alliance focust op employee engagement voor bedrijven en gelooft in de kracht van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO of in het Engels CSR) als versterking hiervan. Vanaf nu zullen we ook bedrijven aanmoedigen om één of meerdere teams in te schrijven. Elk bedrijf heeft zijn “survivors” of dames die nog in behandeling zijn van borstkanker. Het zal hen zeker een hart onder de riem steken.

Eén van de succesformules van de Alliance is de Hercules Trophy waar duizenden bedrijfsmensen aan deelnemen. Ook zij worden uitgedaagd om mee te doen met de Pink Ladies Games!

Tijdens het jaareinde wordt overlegd met de steden om de data van de Pink Ladies Games te prikken. Daarnaast doen we ook een warme oproep naar bedrijven om partner te worden van de Pink Ladies Games. C&A, Stihl en Suzuki zijn enkele mooie voorbeelden van merken die geloofde in de kracht van pink.

Rode Duivels

1 datum kunnen we alvast vrijgeven: 28 juni in Mechelen. Leuk weetje: Als de Rode Duivels als eerste eindigen in hun groep van het EK, dan geven we ’s avonds live de voetbalmatch! Een ideale start van de zomervakantie, denken we zo…

De Pink Ladies Games zijn er nu dus ook voor bedrijven. Doe je mee? Wil je bedrijf ons sponsoren? Dan kan je ons vandaag al contacteren.