image/svg+xml
Aura

6 op 10 Belgen houdt het niet uit tot pensioen

By:

6 op 10 Belgen houdt het niet uit tot pensioen, laat staan tot 67 jaar, zo blijkt uit een bevraging van HR specialist Securex bij 1.500 werknemers. De oorzaak hiervan zou vooral te wijten zijn aan de “stress op het werk”. Daarna komt sociaal contact met klanten en pas daarna de fysieke klachten. Onderzoekster Hermina Van Coillie vertelt er meer over op Kanaal Z.

Belangrijk is in te zetten op goede relaties en sociale contacten, werknemers voldoende autonomie te geven en te zorgen voor zinvolle jobs“, vertelt de onderzoekster. Welke beelden kunnen dit verhaal kracht bij te zetten? Inderdaad.

6 op 10 Belgen houdt het niet uit tot pensioen

Hoe geëngageerd bent u? Doe de gratis en anonieme test hier en doe mee aan de Herculean Engagement Index. U kan zelfs de test doorsturen naar de collega’s en u krijgt een gratis whitepaper met tips & tricks.

Aan de slag met employee engagement!

De Herculean Alliance ontwikkelde een eigen methodologie – gebaseerd op heel wat best practices – om employee engagement te meten en te verbeteren, de growth mindset te implementeren en een team van teams te bouwen. We helpen u om uw organisatie vol enthousiame te verbinden met de purpose van het bedrijf. Maar ook om technologische uitdagingen te trotseren, leadership skills op te krikken, uw bedrijfswaarden tot leven te brengen. We helpen u op zoek te gaan naar de purpose van uw organisatie, uw ecosysteem te activeren en uw mensen opnieuw trots te maken en vertrouwen te geven voor de toekomst.

Onze aanpak? Die delen we op in 4 pijlers: Programma’s & Methodologie (Aura)Events (Fabrica)Platform (Machina) en Formats (Arena).

6 op 10 Belgen houdt het niet uit tot pensioen, laat staan tot 67 jaar, tenzij je met de Herculean Alliance aan de slag gaat 🙂