image/svg+xml
Arena

Hoe waren de Pink Ladies Games 2019?

By:

Hoe waren de Pink Ladies Games 2019? Als je ’t ons vraagt: super! Toegegeven, het heeft eventjes geduurd vooraleer we van start gingen dit jaar. Dit had natuurlijk alles te maken met ons partnership met Think Pink dat we wilden meenemen in onze communicatie. Maar na de zomer was het hek van de dam en konden we eindelijk onze Games voor actieve dames met het hart op de juiste plaats lanceren.

Uiteindelijk hebben wij als Herculean Alliance, 3 Pink Ladies Games georganiseerd: in Hasselt, Geel en Brugge. Door het noodweer en de sluiting van alle openbare parken op 29 september waren we genoodzaakt om de Pink Ladies Games in Leuven te verplaatsen. De meerderheid van de deelneemsters gaf toen aan hun deelname te verzetten naar volgend jaar.

Naast het jaarlijkse enthousiasme en onvermoeibare energie van de deelneemsters viel ons dit jaar iets nieuws op: we hadden namelijk heel wat meer dames die deelnamen omwille van het goede doel. Vrouwen die zelf borstkanker overwonnen of wiens vriendinnen de strijd aanbonden tegen de ziekte. En telkens weer blijkt hoe verbindend dit thema is voor iedereen.

Nu de laatste editie van het jaar in Brugge achter de rug is, willen we dan ook iedereen van harte bedanken die betrokken is bij de organisatie: de deelneemsters, vrijwilligers, de steden Leuven, Brugge, Hasselt en Geel, net als onze partners De Witte Lietaer, Ninatrans en Suzuki. De fantastische sfeer heeft alleen maar bewezen dat het concept van verbinding en fun helemaal juist zit! De uitslagen, foto’s, video’s en winnende teams per stad kan je allemaal bekijken op de Pink Ladies Games website en de Pink Ladies Games Facebook page.

We zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor 2020 en gaan voluit voor BIGGER en BETTER. Wil jij je merk verbinden met de Pink Ladies Games en zo jouw CSR doelen halen? Contacteer ons dan. Tot heel snel!!