professioneel en menselijk Telenet Business Yves Vekemans
image/svg+xml
Herculean Alliance

“Pas wanneer je mensen doet lachen, gebeurt er iets”

By:

Professioneel en menselijk. Telenet Business is een nieuwe campagne gestart rond Succesvol Ondernemen. Gedurende enkele weken komen 3 ondernemers aan het woord over hun verhaal, visie en behoeften. De campagne wordt groots aangepakt, met radiospots en een volledige online campagne.

professioneel en menselijk yves vekemans  telenet business

Deze week is Herculean CEO, Yves Vekemans aan de beurt. Yves vertelt er over de menselijke aanpak van Herculean. En waarom we als organisatie de specifieke combinatie van professionalisme en menselijkheid zo benadrukken.

We slagen er in om mensen te raken dankzij onze combinatie van talenten in gamification, technologie, sportainment en business coaching, zegt Yves.

We zorgen voor engagement programma’s, voor employer branding en voor een duurzaam welzijnsbeleid. Dit realiseren we niet via klassieke coachingsessies. Wel geloven we sterk in de kracht van fun. Pas wanneer je de mensen doet lachen, kan er iets gebeuren.”

En wat is de link dan met Telenet Business? “Telenet gelooft ook hard in employee engagement”, zegt Yves Vekemans. “Het gaat om duurzaam samenwerken. Telenet Business is een klant van ons, een partner en een leverancier. Hun spirit en stijl passen perfect binnen ons ecosysteem. Hun can-do-cultuur, entrepreneurial spirit en focus op mensen matcht met ons. Ik verwacht van hen menselijkheid en professionalisme. En dat krijg ik ook. Ze leveren een uitstekende service en producten waarmee we gemakkelijk werken.”

Wat precies Yves’ idee is rond gamification, employee engagement en hoe dit alles gegroeid is vanuit Hercules Trophy, hoor je in het interview.