image/svg+xml
Arena

Avant-première Hercules Trophy 2020

By:

Avant-première Hercules Trophy 2020. Noteer nu al 26, 27 en 28 juni 2020 in je agenda voor de volgende editie van Hercules Trophy Mechelen! Tot 31 oktober zijn er giga kortingen tot 40% te verkrijgen op alle packages. En we hebben nog straf nieuws: samen met sterrenrestaurant Centpourcent bieden we ook Experience Packages aan waarvoor je klanten kan uitnodigen! Gemixte teams of het tegen mekaar opnemen? Het is eens iets anders dan een typische VIP formule.

20 jaar Hercules Trophy was top

Enkele dagen na de beste Hercules Trophy editie ooit, begon ons team al snel met evalueren en evolueren. Positieve ontevredenheid zit namelijk in onze cultuur.

Als we de feedback van onze klanten mogen geloven, was het 20-jarig jubileum een succes op alle vlakken: een schitterende village, ideale datum, de echte Hercules vibe was weer helemaal terug, uitdagingen die rekening hielden met diversiteit en gezellig dicht bij de Village, vlot georganiseerde en lekkere catering, top entertainment, prachtig weer, geëngageerde crew, de splinternieuwe VTM Kids Trophy,… Kortom: een hit op alle vlakken.

2020 wordt nog straffer

Tijdens de zomermaanden gingen we vooral te rade bij ons eigen team om het nog straffer te maken. Zoals ieder jaar, hebben we onze “WHY” nog fijner afgestemd op de noden van onze klanten.

Geweldige packages

  1. Doe je mee om te teambuilden en vergelijk je ons dus met karten, een VR experience, een escape room, bowling of dat soort van uitjes? Dan hebben we de “Teambuilding” formule voor je team. Uitzonderlijk goedkoop (standaardprijs 650 EUR voor 7 pers). Omdat we nu eenmaal veel volume hebben, niet al te veel franjes, maar wel de echte Hercules Trophy vibe gedurende een hele dag. Zeker niet verkeerd in deze Brexit tijden, al helemaal niet minderwaardig t.o.v. andere packages, en een pak meer return dan de typische bedrijfsuitjes. The real stuff voor de die-hard fans. Uiteraard kan je ook de supporters uitnodigen.
  2. Doe je mee om je team echt te belonen voor hun schitterende prestaties en eventueel ook de familie of supporters mee uit te nodigen? Kies dan voor de “Incentive” formule. Een democratische prijs (standaard 1.400 EUR voor 7 pers), een eigen tafel om je merk in de picture te zetten, de nodige drank en wat meer focus op comfort zijn inbegrepen.
  3. Snap je echt de kracht van Hercules Trophy? Dan weet je dat je je klanten hierop moet uitnodigen. Hiervoor lanceren we de spiksplinternieuwe “Centpourcent Experience” formule iets voor jou! Samen met sterrenchef Axel Colonna-Cesari van restaurant Centpourcent bouwen we in 2020 een VIP experience met een eigen box (standaard 2.600 EUR) waar je klanten kan uitnodigen. Het is eens iets anders dan een typisch VIP ticket op een festival of voetbalmatch: je krijgt er een echte relatie met je klant en beleeft er een onvergetelijke ervaring.

CxO pétanque op donderdagavond

Wat al jaren in de sterren geschreven stond, gaan we nu gewoon doen: het Wereldkampioenschap CxO pétanque wordt een event op zich!!!

Alle CxO’s kunnen inschrijven om deel te nemen op donderdag, zodat het networking aspect nog groter wordt voor hen. Samen met gelijkgestemden zullen ook zij kunnen genieten van de Centpourcent Experience en nog veel meer! Noteer alvast donderdagavond 25 juni in Mechelen!

https://www.facebook.com/watch/?v=582098108863455

Je eigen private event in de Hercules Village?

Juni is dé maand bij uitstek om je eigen familiedag, bedrijfsdag, personeelsfeest, klantenevent te organiseren. Vanaf nu kan dat ook in onze Village! In 2019 organiseerde Fabrica – onze business unit die events op maat organiseert – voor Degroof Petercam een event in onze Village.

De voordelen zijn voor de hand liggend: geen stress om een geschikte locatie te vinden, prachtig domein met alle mogelijke accomodatie, voordelige prijs en Herculean Alliance helpt graag om het te personaliseren op jullie maat.

Vrijblijvend van gedachten wisselen? Contacteer ons vandaag nog.

Nu giga kortingen tot 40%

Zoals de traditie het wil, belonen we graag onze trouwe fans. In september en oktober geven we dan ook giga kortingen tot 40% op alle paketten en op alle dagen. Wees er dus snel bij! Alle info op www.herculestrophy.com.