image/svg+xml
Herculean Alliance

Welke sport past het best bij je? Check je sterrenbeeld.

By:

“Your body can stand almost anything, it’s your mind that you have to convince.”

Welke sport past het best bij je? Check je sterrenbeeld. En daar draait het nu net om. Als je resultaten wilt behalen, moet je je geest overtuigen en deze boven de materie te zetten. Niet zo makkelijk, maar niet onmogelijk 😉 .
Weet je niet welke sport je het best kan liggen, dan kan je ook eens te raden gaan bij je sterrenbeeld. Voor sommigen pure nonsens, voor anderen misschien wel eens een supertip. Je sterrenbeeld zorgt ervoor dat je mentaliteit afgestemd wordt op de fysieke activiteit zodat je je niet verveelt of je net over jouw limiet gaat.

Wil je graag minder pijn en meer winst? -duh, wie wil dat nu niet…
Ontdek dan hieronder welke sport het best bij je past, check je sterrenbeeld.

STEENBOK – lopen

Je doet graag alles zelf, nietwaar steenbok? Alleen jij tegen de wereld.
Gaan lopen is dus de ideale sport voor jou. Lekker op je eentje, zoals jij het het liefste hebt. Bovendien is het gratis, je kan het altijd en overal doen en je kunt het tegen jezelf opnemen. Echt iets voor jou dus 😉

WATERMAN – pilates

Waterman, je woont meestal in je eigen hoofd, en dat is cool omdat je een groot wijs brein hebt. Maar, tussen al dat dagdromen in, denk je ook wel eens aan je lichaam? Pilates helpt om het fysieke zelfbewustzijn te vergroten, zodat je belangrijke dingen kunt onthouden, zoals, je weet wel, je armen en benen. En je kunt nog steeds denken en dagdromen terwijl je aan je poses werkt, ideaal 😉

VISSEN – synchroonzwemmen

Drukte en lawaai maken jou van streek. Het creëeren van elegante en mooie patronen maakt je blij.
Sterrenbeeld vis, je gaat het beste voor synchroonzwemmen. Niet alleen omdat je letterlijk zoals een vis in het water bent, je hebt ook een uitstekend geheugen, teamwork is echt je ding, je bent enorm leergierig en je houdt van harmonie en schoonheid.

RAM – competitieve atletiek

Wauwie ram! Jij wilt altijd de beste zijn en je doet het niet voor minder. Je houdt van uitdagingen die aanzetten tot actie, je wilt jezelf steeds blijven pushen tot het uiterste en je bent gewoon geboren om te concurreren. Ga al maar klaarstaan in de startblokken ram, want competitieve atletiek is helemaal jouw ding! *startschot*

STIER – krachttraining

Net zoals je geestendier ben je van nature sterk -en lui. Hoge intensiteit of aerobe bezigheden maken je zweterig, moe en chagrijnig. Je houdt van rust en ontspanning. Je ware talent ligt in krachttraining. Al zittend je concentreren op repetities van krachtoefeningen, en terwijl ook nadenken over van alles en nog wat, klinkt als muziek in jouw oren, toch stier?

TWEELINGEN – yoga

Het leven is een feest, zo zie jij het toch echt wel hé tweeling? Je hebt weinig slaap nodig, je kan doorgaan tot in de vroege uurtjes, je barst gewoon van de energie. Maar hey, relax! Geef jezelf een mentale vakantie door je lichaam het even over te laten nemen. Concentreer je op flexibiliteit, kernkracht en fysieke inspanningen die je in een serene en zelfs ‘lege’ zone brengen. Let’s yoga!

KREEFT – zwemmen

Kreeft, jouw heersende planeet is de maan en je bent van nature in harmonie met de getijdekrachten van deze planeet. In of rond het water zijn is your happy place. En welke activiteit in het water is er nu beter dan zwemmen? Inderdaad! Je kunt je ontspannen en genieten van de stilte, terwijl je je in de lengtes stort, en dat is voor jou nu net perfect.

LEEUW – HIIT

HIIT is echt iets voor jou leeuw! HIIT wisselt korte uitbarstingen van intense anaerobe oefeningen af met minder intense herstelperioden. Hoewel de angst in de schoenen zakt bij de andere sterrenbeelden door alleen nog maar de gedachte aan deze intensieve activiteit, vind jij dit net geweldig. Bij HIIT zal je enorm hard zweten, je nooit vervelen en krijg je waar voor je geld en je tijd. Wat wil je nog meer?

MAAGD – netbal

Behulpzaam, teamwork en leiderschap staan in jouw woordenboek. Je houdt enorm van sporten in teamverband, sterker nog, je houdt van nostalgische teamsporten, want ja hoor, deze zijn nu nog steeds superleuk! De gedachte om terug te keren naar die netbaltoernooien op school en je te binden met je klasgenoten maakt je aan het glimlachen. En natuurlijk ben jij de kapitein 😉

WEEGSCHAAL – dans

Je houdt van plezier, kunst, cultuur, harmonieuze activiteiten en schoonheid. Zweterig fitnessapparaten en modderige velden zijn gewoon niks voor jou. Nee, weegschaal, jij bent op weg naar de dansstudio: een plek vol spiegels en muziek, een plek van creativiteit en leuke outfits, een plek waar bewonderaars naar jou kijken,… You were born ready to shine!

SCHORPIOEN – boksen

Schorpioen: jij wilt altijd winnen en je zal het nooit met anderen delen als je gefaald hebt. Je kan heel charmant zijn maar ook heel agressief, je bent intens zelfverzekerd en je wordt gestimuleerd door rivaliteit en concurrentie. Geef toe, welke sport dan boksen past er nu beter bij je? Leef je volledig uit, laat al je agressie uit je lijf tijdens een potje boksen. #round1

BOOGSCHUTTER – spinning

Al die energie die jij hebt boogschutter, damn! Tijd om al die energie uit je lijf te laten met een deugddoende – en zweterige – spinningsles! En wat vind jij nu niet leuk aan spinning? Spiegels, tv-schermen, luide muziek,… Als je zou kunnen, zou je zo op vakantie gaan naar spinningsland. Burn baby burn!

Deze leuke inhoud vonden we via msn en vervolgens
gaven we er een Herculeaanse touch aan.