image/svg+xml
Aura

Daar is ‘ie dan: dé gids voor medewerkersbetrokkenheid

By:

Daar is ‘ie dan: dé gids voor medewerkersbetrokkenheid. Iets meer dan een maand geleden lanceerden we in het kader van de International Day of Happiness en de wereldwijde problematiek van medewerkersbetrokkenheid ons eigen Herculean engagementsonderzoek. Het bleek namelijk zo te zijn dat zo’n 87% van de medewerkers wereldwijd niet geëngageerd is (bron: Gallup). Het was dus hoog tijd om dit engagement ook eens te testen bij ons netwerk.

We zijn met Herculean meerdere jaren actief in employee engagement (met events in 10 verschillende landen). Dus we vonden het onze taak om daar iets aan te doen. 4 generaties op de werkvloer, een veel grotere diversiteit, een VUCA wereld… het zijn maar enkele factoren die het moeilijker maken om al je medewerkers dezelfde richting te doen uitkijken.

Happy employees make happy customers.

De survey werd massaal ingevuld. Met de resultaten van het engagement onderzoek en onze jarenlange kennis als combinatie, presenteren we trots onze gids vol tips en tricks voor meer medewerkersbetrokkenheid. Alle info op https://employeeengagement.be .

Interesse? Je kan hem gratis downloaden als je zelf ook je engagement hebt laten testen 👇.

Daar is 'ie dan: dé gids voor medewerkersbetrokkenheid. whitepaper people engagement