image/svg+xml
Arena

Prepare for the Pride Games

By:

9 augustus 2019, Theaterplein Antwerpen. Prepare for the Pride Games! De datum en plaats voor de tweede editie van de Pride Games. In het kader van de bekende Antwerp Pride organiseert Herculean Alliance deze games voor alle fans van een volledige namiddag vol actie, fun en teamwerk. Versterk de band in die onlosmakelijke vriendengroep door met een team van 5 personen deel te nemen. Sportief zijn hoeft niet en je geaardheid speelt al helemaal geen rol. 5 zotte challenges zullen voor jullie klaarstaan en het is aan jullie om deze te doorstaan aan de hand van een sterk staaltje teamwerk.

Plan je trip

Prepare for the Pride Games. Combineer een spetterende teambuilding met een dag of weekendje Antwerpen. Er is zoveel te beleven in deze bruisende stad. Zeker tijdens de Antwerp Pride. Wat is er beter dan een namiddag teambuilden met het team en achteraf iets te gaan eten en wie weet nog ene te gaan drinken? De ideale formule om die goede vriendengroep met al die drukke agenda’s nog eens samen te krijgen.

How to prepare?

Vanaf nu staat de website online en zijn de inschrijvingen van start gegaan. Aarzel niet om een team bij elkaar te sprokkelen. Kies een gepaste teamnaam met bijhorende slogan en doe iets aan die teamoutfit, want misschien hangen hier wel extra’s aan vast! Niks zo mooi als eenheid binnen een team natuurlijk! Trek die kleerkasten maar open en maak er iets kleurrijks van…

Vorig jaar leverden de battles heel wat prachtige plaatjes en momenten op. Benieuwd?

www.pridegames.be