image/svg+xml
Herculean Alliance

Het leven zoals het is: de Hercules Crew

By:

Het leven zoals het is: de Hercules Crew. Hey hey, hier ben ik weer! Je las mijn blog misschien al waarin ik vertel over mijn ervaring binnen Herculean; hoe ik van crew naar stagiaire groeide en hoe ik dit werkleven nu echt beleef.

Wat? Toch nog niet gelezen? Shame on you 😉

Ik had het over het hele stage-gebeuren, maar nog niet zoveel over het crew zijn. Hoe is dat nu echt? Let’s find out.

Happy employees make…

Als crew bij Herculean, voel je je niet het zoveelste nummertje in de rij. Herculean streeft naar de volgende doelen:

Feel good
Herculean streeft er enorm naar dat je je goed voelt en dat je het gevoel hebt dat je wel degelijk belangrijk bent.
Net dit is iets dat bij veel andere bedrijven lijkt te ontbreken: de waardering van je crewleden. De crew vormt de basis van je event, je bedrijf, het welslagen van de dag. De organisatie valt of staat door hen, never forget.
En wees maar zeker, happy employees make happy customers.

Work prepared
Zo vind ik het ook geweldig dat alles op voorhand heel goed uitgelegd en gecommuniceerd wordt, je weet waar je aan toe bent en je weet wat ze van je verwachten. Dit is toch super handig en écht wel een must?

Engage as a volunteer
Verder werk je als vrijwilliger – wat ik als student alleen maar als een voordeel zie – en krijg je hiervoor ook een eerlijke vergoeding.

Be happy and grow
Ten slotte zijn de eventdagen gewoon f-a-n-t-a-s-t-i-s-c-h. Ze bieden bakken vol fun, entertainment en de mogelijkheden tot netwerken. Bovendien krijg je de kans om open te bloeien en volledig jezelf te zijn, gewoon zalig!

Er is nog zoveel meer waarom ik enorm trots ben om deel uit te mogen maken van dit geweldig team. Ik kan er zoveel goeds over vertellen en er steeds zo enthousiast over praten, maar hey, je moet het gewoon meegemaakt hebben om volledig mee te zijn met ons verhaal 😉

Pink Ladies Games De Panne 2018

Wanted: 100 Hercules Crewies

Na het organiseren van vele geweldige events, kunnen we stellen dat 2018 een fantastisch jaar was. Ook de honderden crewleden, die zich tijdens al deze evenementen hebben ingezet om een maximale tevredenheid te realiseren, genoten er zichtbaar van.

Vandaag willen we nog zo’n 100 crewies vinden, niet in het minst om de 20ste verjaardag van de Hercules Trophy in Mechelen te vieren. Ook al hebben we al heel wat crewies bij elkaar, toch ontbreekt er nog wat: jij 😉

Ben je 16+, gemotiveerd, enthousiast, spontaan en goedlachs? Dan ben jij wie we zoeken!

10 reasons why

Wat heeft Herculean allemaal voor jou in petto? Waarom moét je gewoon deel uitmaken van ons superleuk Hercules Crew Team? Wel, het is een hele boterham:

 1. Je werkt als vrijwilliger en krijgt dan ook een mooie vergoeding.
 2. Een goed gevoel begint bij lekker eten. Op de Hercules Trophy krijg je van ons 3 heerlijke maaltijden met bijhorende drank.
 3. Je leert er heel wat nieuwe mensen kennen, ook bij de klanten. Da’s mooi meegenomen in je (latere) beroepsleven!
 4. Het gaat om het begeleiden van een originele en spectaculaire teambuilding, hier kan jij deel van uit maken. 
 5. Er zijn heel wat verschillende jobs in te vullen, onze functies gaan van monitor tot hospitality crew. We spelen je graag uit op je sterktes, dus laat ons weten waar je goed in bent en we houden er maximaal rekening mee.
 6. Ben je daarnaast op zoek naar een stage? We verwelkomen je graag in ons team! En als het allemaal meezit, kan je ook doorgroeien. Wist je trouwens dat we dit jaar al minstens 7 stagiairs opleiden?
 7. Je krijgt een officieel CREW t-shirt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je outfit.
 8. In Mechelen mag je meezingen en brullen met Willy Sommers, 2Fabiola, Cookies and Cream,…
 9. Je kan de dag afsluiten – in het gezelschap van je (nieuwe) maten – met een fantastische afterparty, mogelijks van ’t padje…
 10. Kom je liever niet alleen? Dan neem je je vrienden gewoon mee! Ze zijn van harte welkom om de crew te versterken.

Klinkt geweldig!! Toch?

Hercules Trophy Vlaams-Brabant 2018

Now you walk the talk

Oké, je bent nu waarschijnlijk al overenthousiast en wilt weten hoe je je kan opgeven als crew, I get that. Ik laat je niet langer op je honger zitten, hier komt ie!

 • Stap 1: Registreer je via crew.herculean.be.
 • Stap 2: Geef daar je beschikbaarheid door.
 • Stap 3: Wij plannen je in voor je eerste superleuke Herculeaanse taak.

Gelukt? SUPER! Dat betekent dat we vanaf nu collega’s zijn 😉 WHOOHOO!

Ik kijk er enorm naar uit om je te mogen verwelkomen in het Hercules Crew Team en om samen met jou te werken. Ik zie ons al samen lachen, teams begeleiden, lunchen, aan de bar hangen, dansen op de after party,… en nog zoveel meer.

Tot snel, crewy!

xoxo
Paulien