image/svg+xml
Arena

Teambuilding -for ladies only

By:

Teambuilding -for ladies only. De Pink Ladies games, dat is een halve dag fun met de vriendinnen toch? Teams van 3 tot 5? Women only, vanaf 16? Vrijgezellesquads zijn er wild enthousiast over? Allemaal juist! Maar wist je dat je net zo goed kan deelnemen vanuit je bedrijf?Pink Ladies Games 2017

Je leest het goed: je kan je deelname aan de Pink Ladies Games perfect legitimeren als teambuilding activiteit.

10 redenen waarom je als bedrijf moet meedoen:

  1. Je komt er sterker uit als organisatie, 100% gegarandeerd!
  2. Je eigen goede doel kan je ermee steunen -en dat past dus in je CSR strategie
  3. Heel veel fun (en laat dat nu net een cruciale factor zijn voor teambuilding!)
  4. Veel video- en beeldmateriaal om je baas te bewijzen dat je er was -of om die onvergetelijke herinneringen nog eens op te halen op een mindere dag.
  5. Keuze uit 3 verschillende formules waarmee je ofwel jezelf helemaal blij maakt, of net je financieel verantwoordelijke die nog nooit zoveel waar voor zijn geld zag.
  6. Easy inschrijving. Geen gedoe met offertes, geen uren opzoekwerk. Alle info staat online en inschrijven kan gewoon via de webshop! Een mailtje sturen naar info@pinkladiesgames.com voor extra info of hulp kan natuurlijk altijd.
  7. Talloze prijzen te winnen waar je mee kunt pronken op je bureau. Eat this, strevers!
  8. Je doet er mee aan maar liefst 6 geweldige battles, in plaats van één activiteit.
  9. Het ideale concept voor al je vrouwelijke collega’s, ongeacht hun leeftijd of fysieke conditie. Echt!
  10. je kunt de voormiddag nog perfect gebruiken om een strategische meeting in te plannen, mailtjes in te halen (of gewoon om te werken natuurlijk).

Pink Ladies Games De Panne 2018

Pink Ladies Games De Panne. Jullie waren geweldig, comme toujours.En de overwinning van de Rode Duivels maakte het helemaal af! #pinkladiesgames #depanne

Geplaatst door Pink Ladies Games Belgium op Maandag 9 juli 2018

Laat je die arme mannen toch liever niet achter op het kantoor? Ze zijn van harte welkom als supporters! En mocht je hart daar nog te groot voor zijn, dan kun je samen met je mannelijke collega’s deelnemen aan de Hercules Trophy. Maar wat ons betreft, zijn de vrouwen nu eindelijk eens aan zet.

Graag een aparte Pink Ladies Games voor jouw bedrijf alleen met herculeaanse vibes? Dat kan ook natuurlijk. Gewoon een mail sturen naar info@pinkladiesgames.com .