VTM Kids Trophy
image/svg+xml
Arena

VTM Kids Trophy: een splinternieuw concept voor coole kids

By:

VTM Kids Trophy: een splinternieuw concept voor coole kids! Dinsdag 23 april, Vilvoorde. VTM Kids en Hercules Trophy slaan de handen in mekaar en organiseren op zondag 23 juni samen de “VTM Kids Trophy”, een splinternieuw concept voor coole kinderen tussen 6 en 14 jaar.

Nieuw concept gebaseerd op succesformule

VTM Kids Trophy is gebaseerd op het succesrecept van de internationale Hercules Trophy competitie, die dit jaar 20 jaar bestaat.

In teams van 3 tot 4 vriendjes zullen de kids samen de 12 Herculeaanse uitdagingen overwinnen. De proeven vragen een combinatie van teamwerk, snelheid, behendigheid en hersenwerk en zijn volledig toegankelijk voor alle kinderen van 6 tot 14 jaar. Een sportieve conditie is nog steeds geen vereiste. Iedereen kan meedoen!

Het staat in de sterren geschreven: het wordt een onvergetelijke afsluiter van het schooljaar in festivalsfeer, met de mama’s en papa’s als teamcoach. VTM Kids wil kinderen een geweldige, actieve ervaring bezorgen. Iedereen voelt zich een winnaar, iedereen feest mee en krijgt bovendien de unieke kans om bekende VTM Kids gezichten te ontmoeten.

Binnenkort start ook een media campagne op VTM.

Tijdens Hercules Trophy en Pink Ladies Games

Hercules Trophy, de beruchte inter-bedrijven team competitie bestaat dit jaar 20 jaar. Al jaren krijgen we de vraag om onze succesformule ook naar kinderen te brengen. De laatste jaren organiseerden we al coole challenges voor de families van de deelnemende bedrijven. Maar nu gaan we een versnelling hoger en zetten we het event open voor iedereen. Met VTM Kids hebben we hiervoor de ideale partner gevonden.” aldus Inge Van Belle, mede-stichter van Herculean, de holding achter o.a. Hercules Trophy. “Op hetzelfde moment zullen trouwens ook de Hercules Trophy (Family Edition) én de Pink Ladies Games op dezelfde locatie plaatsvinden. Ook die deelnemende teams kunnen hun kids meebrengen en hen een onvergetelijke dag bezorgen! We verwachten dus een paar duizend mensen op het Provinciaal Domein De Nekker in Mechelen.”

Bij VTM Kids Trophy gaat het niet zozeer om het sportieve. Integendeel, het wordt een unieke belevingsdag boordevol nieuwe challenges, het nodige entertainment en natuurlijk ook enkele spetterende optredens. Welke optredens dat worden, kunnen we nog niet verklappen. Ook de 12 uitdagingen zullen we de komende weken aankondigen. Belangrijk om te weten: ook kinderen jonger dan 6 jaar kunnen gerust mee komen genieten met hun oudere broer of zus. Voor hen wordt er een speciale Mini Village ingericht, waar ze zich naar hartenlust kunnen uitleven. De ideale activiteit voor de hele familie, net voor de start van de zomervakantie.

Inschrijven

De toegangsprijs is democratisch. Het kost je alvast minder dan een dagje naar een pretpark en bovendien zullen ook de ouders er plezier aan beleven door zelf actief betrokken te worden bij de activiteiten. Zondag 23 juni gaan de poorten van De Nekker in Mechelen open vanaf 10u ’s morgens. Inschrijven doe je op voorhand online en kan binnenkort via vtmkidstrophy.be.

Schrijf het in hun (school)agenda en voor verdere details houd je best deze blog in de gaten 😎