image/svg+xml
Arena

De Pink Ladies Games zijn terug in het land!

By:

De Pink Ladies Games zijn terug in het land! Yes yes yes, het Pink Ladies Games – seizoen gaat terug van start!

Uiteraard hebben we ook geluisterd naar jullie feedback en maken we het concept nog beter met alweer nieuwe battles en een onvergetelijke sfeer.

Wat is er nieuw voor de anciens? Dit jaar wordt Elle onze mediapartner en zetten we in op jouw goed doel! Via de site kan je jouw goede doel in de picture zetten op jouw teampagina. Zo kan je je fans inspireren om je goed doel te steunen zodat je bijvoorbeeld tijdens de Warmste Week nog meer centjes kan storten naar jouw favoriete goede doel!

En neen hoor, ook dit jaar moet je niet sportief zijn, we willen er gewoon voor zorgen dat je een superdag met de vriendinnen, collega’s en familie beleeft. Een vrijgezellen of een verjaardag vieren? Met je bedrijf meedoen? Het kan allemaal!

De ingrediënten

 • 6 leuke en uitdagende battles
 • teams van 4 tot 5 ladies
 • gegarandeerde fun
 • geen atletische skills vereist
 • steun een goed doel
 • vriendschap voor het leven

Voeg dit allemaal samen, mix goed en je krijgt een dag om nooit meer te vergeten!

Check zeker onze splinternieuwe website voor nog meer leuke informatie 😉

Agenda 2019

Staan jij en je vriendinnen al te popelen om dit jaar weer te knallen? Ligt je originele, flatterende outfit al klaar? Super! Neem je agenda er dan ook zeker even bij, want dit zijn de Pink Ladies Games events van 2019:

 • Zondag 9 juni: Brugge
 • Zondag 23 juni: Mechelen
 • Zaterdag 21 september: Hasselt
 • Zondag 29 september: Leuven
 • Zondag 5 oktober: Geel

Verschillende edities

De Pink Ladies Games zijn terug in het land! Sinds dit jaar voegen we nog iets extra toe aan de Pink Ladies Games. Elke stad krijgt namelijk zijn eigen editie. Welke is jouw favoriet?

Brugge – Urban edition

Zondag 9 juni komen de Pink Ladies Games naar Brugge. Geniet van de historische pittoreske straatjes en battle tegelijk voor de Pink Ladies Games titel. Na al het strijden en al die fun nog zin om even te blijven plakken in deze urban omgeving? Gewoon doen! 

Of maak er meteen een verlengd weekendje van met heel je team: snuif zaterdag al wat Brugse sfeer op, battle op zondag en geniet maandag van de rust en wat lekkernij. 

Klinkt heerlijk! Toch? Let’s go urban ladies!

Zondag 9 juni
Mechelen – Family Edition

De Pink Ladies Games aan het Nekker strand in Mechelen draait helemaal rond het creëren van een warm familiegevoel bij de start van de vakantie. Speciale animatie en activiteiten voor de kids waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Niet getreurd, ook jouw man, papa, broer, opa en/of nonkel kunnen erbij zijn. We voorzien namelijk een bar voor al je supporters. Breng heel je familie dus zeker mee! 

Wat mega cozy! Niet?

Zondag 23 juni
Hasselt – City Edition

De Pink Ladies Games strijkt neer in het gastvrije Limburg. Het centrum van Hasselt wordt onze playground. Verken en beleef samen met ons de stad van de Smaak en strijd tegelijkertijd tijdens onze stadsbattles voor de Pink Ladies Games titel. 

Ook je supporters zullen zich zeker en vast amuseren dankzij de leuke lokale cafeetjes en het spektakel dat hen te wachten staat.

#bigcitylife

Zaterdag 21 september
Leuven – Festival Edition

De eerste editie in Leuven in 2018 was alvast een schot in de roos! Een gezellige tent, een podium waar jij op kan schitteren, superleuke (en misschien wel knappe) DJ’s en een adembenemend amfitheater zullen niet ontbreken op de Pink Ladies Games “festival edition”. 

Haal je just dance skills uit de kast en leef je helemaal uit in de Pink Ladies Dance Battles terwijl je je goede doel steunt.

Shake it till you make it ladies!

Zondag 29 september
Geel – Shopping Edition

Al jouw favoriete winkels open op zondag, straffe battles, gezellige cafeetjes, vriendschap voor het leven, bakken vol fun, goed doel steunen… staat je allemaal te wachten tijdens de Pink Ladies Games in Geel. Combineer een rustig voormiddagje shoppen met een wervelende namiddag. That’s how we do it!

En als dat nog niet genoeg is, kan je dit spektakel ook nog eens delen met je supporters. Trommel iedereen op en geniet samen van een geweldige Pink Ladies Games dag op de markt van Geel.  

Zondag 5 oktober

Inschrijven

Heb je er net zoals ons heel veel zin in? Schrijf je dan nu in – met je supercool girlsteam!

Kan je je vriendinnen, familie of collega’s niet overtuigen om mee te doen? No problemo! Je kan je gewoon aansluiten bij een team. Ideaal om nieuwe mensen te leren kennen.

Wil je liever aansluiten bij de vele vrijwilligers die alles in goede banen leiden? Dat kan! Stel je hier kandidaat.

Oh ja, vergeet je ook niet op aanwezig te zetten op onze facebook events hé 😉

Tot dan, Pink Lady!