image/svg+xml
Aura

10 tips voor die summer body

By:

10 tips voor die summer body. De zomer lijkt nog ver weg. Maar als je nu begint te werken aan je lichaam, dan ben je perfect op tijd om er deze zomer op je beste uit te zien.

Wie wil er nu niet het killer body van Pamela Anderson of Zac Efron uit Baywatch!? Misschien heb je wel al eens stiekem je hoofd op de foto geplakt van een good looking man or woman en gedroomd dat het echt was.

Met deze 10 tips voor die summer body ga je niet meer moeten doen alsof en krijg je een real life summer body en het WOW-effect waar je altijd al naar verlangde!

1. Sla nooit een maaltijd over

’s Ochtends te laat opstaan of gewoon geen zin hebben om te eten: Het overkomt iedereen wel. Maar gezond is het niet! Later een ongezonde snack is meestal het gevolg.

2. Sport together, stay together 

Samen met je BFF sporten en de laatste roddels overlopen is toch veel leuker dan alleen. Als je met 2 bent zal je minder snel opgeven en kan je elkaar goed aanmoedigen. You can do it!


3. Water is waanzin

Veel water drinken is belangrijk. Je lichaam heeft het nodig als brandstof om te kunnen blijven bewegen en om lichaamsprocessen sneller te laten gaan. En he… hier zitten geen calorieën in, dus drinken die handel.

4. Stel realistische doelen op 

Let’s face it: Zo meteen Pamela Anderson worden zal heel moeilijk worden. Stel daarom verschillende kleine, realistische doelen op om naar te werken. Just begin with one small step.

5. Seven minute workout

Niet echt een fan van de fitness? Dan is de 7 minute workout of de “mini workout” de oplossing! Elke ochtend als je opstaat even al je spieren trainen om hierna fris de dag te beginnen.

6. Cheat day is the key

Eén keertje in de week een “cheat day” houden kan wonderen doen om vol te houden. Op deze dag mag je alles eten en eens lekker lui in je zetel gaan zitten zonder je schuldig te voelen. #Zon(dig)dag

7. An apple a day

Ons moeder had dan toch gelijk: Groenten en fruit bevatten bepaalde vitamines en mineralen die ons lichaam nodig heeft om een goede stofwisseling te hebben. De bescherming tegen ziektes wordt hier ook door geactiveerd. Elke groente/fruit heeft zijn eigen cocktail van vitamines en mineralen, dus voldoende variëren is belangrijk.

8. Langzaam is beter

Bij traag eten ga je sneller het gevoel hebben dat je voldoende gegeten hebt. Je gaat minder eten en toch voldoende vitamines, koolhydraten en dergelijke opnemen. Hierdoor ga je ook meer kunnen genieten van je eten en het gezelschap rondom jou. Alleen maar voordelen dus!

9. Take it easy

Vetverbranding gebeurt het beste aan een lage intensiteit van lange duur. Een uurtje rustig joggen is hier dus ideaal voor. Gezellig babbelen en lachen tijdens het lopen is dus geen probleem meer.

10. Doe het voor jezelf

Het gaat erom hoe jij er uit wilt zien en niet hoe anderen je zien. Zorg dat je zelf gelukkig bent met je lichaam. Be a (wo)man with a voice!

Gooi die bewerkte foto nu maar in de prullenmand en work that body…