image/svg+xml
Aura

Een ongemakkelijke waarheid

By:

Een ongemakkelijke waarheid. Een verrassende 87% van alle werknemers zijn niet geëngageerd of voelen zich zelfs volledig losgekoppeld van de organisatie. Veel bedrijven ervaren een betrokkensheidscrisis en zijn er zich niet van bewust(Gallup)

Anderzijds presteren bedrijven met sterk geëngageerde arbeidskrachten beter dan hun concurrenten met 147% in verdiensten per aandeel. Uit studies blijkt dat bedrijven met geëngageerd personeel twee keer zoveel omzet en vier keer zoveel winst maken vergeleken met bedrijven bij wie dit niet het geval is.

  • Gelooft u in de kracht van engagement?

  • Kent u de engagement index van uw organisatie?

  • Heeft u een plan om te verbeteren en dit op te volgen?

  • Weet u hoe dit te verbeteren?

Herculean Alliance is al 20 jaar actief in engagement. De keynote speech van Satya Nadella, CEO van Microsoft, inspireerde ons om ons bestaande werknemersplatform te white-labelen naar een online engagement platform. In feite gebruikten we dit platform al sinds de start van onze services, maar enkel voor intern gebruik. Ook wij transformeerden digitaal en evolueerden tot “een CRM voor uw werknemers”.

De visie van Nadella begon toen hij CEO werd in 2014 Dankzij de Microsoft technologie zien we ook deze transformatie versnellen. Hulpmiddelen zoals Office 365, Teams, Yammer, Workplace, Power BI, Skype for business… staan organisaties toe om hun productiviteit en engagement te verhogen. Meer info hierover op Bloomberg. Het Herculean platform voegt een breed gamma features toe om medewerkers nog meer te betrekken. Acties, uitdagingen, inhoud, enquêtes, profielen, gamificatie, coins, rapportage, communicatie…: Dit zijn essentiële elementen om engagement tot op een nieuwe hoogte te krijgen.

We kunnen het er niet meer mee eens zijn dat deze hulpmiddelen effectief werknemers hun engagement bevorderen indien ze juist gebruikt worden. Wij zetten net nog een stapje verder en hebben alle engagerende activiteiten samengebracht op een platform, geïntegreerd met deze verschillende hulpmiddelen.