image/svg+xml
Arena

Wereldkampioenschap CxO pétanque

By:

Wereldkampioenschap CxO pétanque. Het is ondertussen een traditie, maar dit jaar schakelen we een versnelling hoger: tijdens de Hercules Trophy vecht de directie van de deelnemende bedrijven het tegen elkaar uit in het befaamde wereldkampioenschap CxO pétanque.

Honderden toppers gaan ervoor aan het prachtige strand in het VIP dorp.
Het ideale kader om te netwerken tijdens een pétanque tornooi, wat inhoud te krijgen van een begeesterende spreker en daarna stevig mee te eten en feesten.

We vieren ons 20 jarig bestaan en in tegenstelling tot vorig jaar moeten we geen centen meer geven aan live voetbalmatchen. Dus we kunnen terug extra investeren in onze pétanque!

We zorgen voor eten, drinken, een schitterende setting en een (klein) beetje inhoud. Je kan als individu inschrijven of met een team van 2. We hopen trouwens dat er dit jaar veel CEO’s samen met hun HR verantwoordelijke een team maken.

 

Males and females playing petanque in th park on holidays De slimme lezer heeft het goed begrepen, ook directieleden van niet-deelnemende Hercules Trophy teams kunnen voor het eerst de kleuren van hun bedrijf komen verdedigen! Nodig dus je bevriende CEO’s gerust uit om ook eens te komen proeven van de unieke sfeer en de kracht van Hercules Trophy.

 

De deelnemende teams van de Trophy krijgen zoals gewoonlijk een gratis deelname per bedrijf, maar moeten zich wel even inschrijven zodat we de logistiek kunnen regelen. We sturen hiervoor binnenkort instructies en voucher codes naar de Hercules contactpersonen binnen het bedrijf.

 

Als kers op de taart: voor het eerst in onze geschiedenis zullen ook de pétanque teams een publieke teampage krijgen, net zoals de teams! We kunnen niet wachten om al die creatieve invullingen te bekijken. Meer informatie en inschrijven op www.cxopetanque.com.