image/svg+xml
Arena

5 redenen om een hotel te boeken na de Hercules Trophy

By:

5 redenen om een hotel te boeken na de Hercules Trophy. De Hercules Trophy Mechelen blaast dit jaar 20 kaarsjes uit. Ter ere van het jubileum, hebben we het weekend opgesplitst in 3 thema’s. Zo kan jij zelf kiezen wat het best past voor je bedrijf.

Is netwerken op een unieke manier bijvoorbeeld helemaal iets voor jou? Dan is 21 juni de ideale datum om deel te nemen. Ben jij toch vooral een feestbeest? Dan ben je vast beter af op 22 juni. Toch meer  HTMechelen2019Flyer_Webfamily (wo)man, is de familie editie op 23 juni vast je ding. Wedden dat je weken nadien nog op handen gedragen wordt voor dat geweldige idee?

Eenmaal ingeschreven, hoef je je over weinig zaken druk te maken. Het Hercules Trophy platform en -team zorgen immers voor alles, van de grote lijnen tot de kleinste details. Al blijf je wel zitten met de misschien wel moeilijkste vraag van allemaal: een rem op de fun zetten door Bob te spelen, of toch vol voor de party gaan? Vraag je het aan ons, dan kiezen we resoluut voor dat laatste! En liefst nog zonder een andere collega als Bob te offeren. Daarom hebben we 5 redenen om een hotel te boeken na de Hercules Trophy opgesomd.

Doe dus net als Lago (ja, die van de zwemparadijzen), die voor hun eerste deelname meteen een volledig hotel reserveerden. Glaasje teveel op of gewoon te moe om verantwoord naar huis te rijden? Geen probleem. After-afterparty in het Mechelse? Kan perfect! En zo maak je je Herculeaanse ervaring al helemaal legendarisch.

Zit je volledig op dezelfde lijn, maar moet je nu je vrienden nog overtuigd zien te krijgen? Dit zijn onze 5 favoriete redenen om hen en jezelf te verwennen met een extra hotel arrangement:

 1. De beste wagenverzekering.
  Zwaar vermoeid naar huis rijden -of erger nog, met een stuk in je kraag- kan je (wagen) behoorlijk zuur opbreken. Kies je voor een hotel, dan lijkt een buil op je hoofd door iets te enthousiast het bed in te springen, zowat het ergste wat er kan gebeuren.
 2. Je kunt je kater al wat verwerken.
  Niets vervelender dan je wederhelft die het niet kan appreciëren omdat je de dag voordien te veel hebt gefeest. Toegegeven: er zit misschien iets vanrefreshments

  waarheid in. Maar als je zelf nog alle puzzelstukken aan het samenleggen bent en je je uiterste best doet om je te herinneren wat er zich gisterenavond allemaal afspeelde, ben je waarschijnlijk niet echt klaar voor constructieve feedback. Op hotel word je heerlijk alleen wakker en heb je voldoende tijd om met een solide verhaal naar huis te keren. Crisis afgewend!

 3. Een nieuw lief vinden doe je nu eenmaal niet op de E19.
  Is het vorige puntje niet echt van toepassing wegens geen wederhelft, dan biedt de Hercules Trophy kansen à gogo. Maar achter de gordijnen staan aanpappen, is zoooo 1999 (en neen, dat verzinnen we niet). In 2019 pak je hem/haar toch gewoon mee op hotel!
 4. Een hotel boeken is zo simpel als inschrijven voor de Hercules Trophy.
  Want ook dat doet het Hercules Trophy team met veel plezier voor jou. We hebben enkel een indicatie van je budget en wensen nodig.
 5. Je komt niet voor een voldongen feit te staan.
  Onze 20ste verjaardag vieren, dat doen we niet zonder slag of stoot. En alsof dat je zelfbeheersing nog niet genoeg onder druk zet, zorgen we ook nog eens voor een hele resem acts. Cookies & Cream kondigden we eerder al aan, de rest volgt gauw!

Klinkt goed? Contacteer ons op info@herculestrophy.com en we zoeken een hotel uit dat helemaal bij je wensen past.