image/svg+xml
Arena

After-work party op de langste dag

By:

After-work party op de langste dag. Op vrijdag 21 juni kan je samen met ons de langste dag – en dus de kortste nacht – met een zotte bende komen vieren! Join the Perfect After-work experience.

Moet je overdag nog wat billable uren kloppen en kan je dus niet meedoen met de beruchte Hercules Trophy die dit jaar 20 jaar bestaat? Geen nood! Vanaf 18u laten we voor het eerst een breder publiek toe om mee te komen feesten met ons op een unieke locatie. Ideaal voor bedrijven in de omgeving van Mechelen!

Wat staat er op het programma voor deze After-work party op de langste dag

  • Kom vanaf 18u direct mee in de sfeer tijdens de beruchte Hercules apéro waar de foute muziek u om de oren zal knallen. Aprés ski gevoel in volle zon in een schitterende setting.
  • Boek een lekkere BBQ en komen even op adem met je collega’s. Misschien kan je zelfs nog wat netwerken met de vele bedrijven die meegedaan hebben.
  • Feest vanaf 20u mee op de beats van resident Hercules DJ’s Tom en Carlito.
  • Ga compleet loos op Cookies and Cream die headlinen om 10u.

Toegang boeken aan 10 EUR doe je zo snel mogelijk op voorhand, want we zetten sowieso een limiet op het aantal bezoekers. BBQ kan je bestellen tot 5 dagen voor het event. Een ticket inclusief BBQ boek je aan 45 EUR.

Doe je al mee met een team op vrijdag? Nodig dan zeker friends and fools uit om mee te komen feesten. Niets zo geweldig als een award winnen met je vrienden in de zaal!

Ja, de verhalen zijn waar: Hercules Trophy heeft al 20 jaar een reputatie van zotte feestjes. Moest je ons niet geloven, geloof de mannen van Trasys dan 😉