image/svg+xml
Arena

Cookies and Cream op de Hercules Trophy!

By:

Cookies and Cream op de Hercules Trophy! De eerste headliner is gekend en we hadden het beloofd: het wordt legendarisch! Wie anders dan Cookies and Cream past er perfect bij de Herculeaanse vibe???

Al jaren horen we van onze fans dat we Cookies and Cream eens moeten uitnodigen. Het is waar, die gasten zijn geweldig! Wel, nu bleek dat ook Cookies and Cream, na optredens op festivalletjes als Tomorrowland, Gentse Feesten en Laundry Day, al jaren droomde van een optreden op de Hercules Trophy!

Het is nu dus zover: tijdens de Legends Edition van vrijdag 21 juni, staan ze rond 22u op ons podium om compleet loos te gaan met de Herculeanen! Plan dus een horizontale dag in op 22 juni…

Hoe kan je erbij zijn op deze Hercules Trophy?

  • Door hier één of meerdere teams te boeken. Teams kunnen supporters meebrengen als de baas het wil betalen 😉
  • Wil de baas niet betalen of heb je geen team? Geen paniek. Heel binnenkort kondigen we ook voor het eerst de “Hercules Afterwork” experience aan. Je kan dan na de uren komen meefeesten op 21 juni (ja, dat is de langste nacht)! Watch this space en boek nu al je toegangsticket op www.herculestrophy.com

Komen er nog aankondigingen?

Als je nu echt denkt dat we hier gaan stoppen…think again. Heel binnenkort kondigen we weer een absolute knaller aan. Dit keer voor zaterdag! En we zijn nog maar net begonnen. Inschrijven is de boodschap!