image/svg+xml
Arena

2019 maakt zich op voor een legendarische editie

By:

2019 maakt zich op voor een legendarische editie. Het lijkt wel gisteren dat de Hercules Trophy voor het eerst werd georganiseerd. Het is echter al 20 jaar geleden dat we voor het eerst onze tenten opsloegen op de evenenementenwei in De Nekker, Mechelen.

Om deze feestelijke gebeurtenis op een gepaste manier te vieren, combineren we het beste van toen en nu in het weekend van 21, 22 en 23 juni. Even herhalen: 2019 maakt zich op voor een legendarische editie.

Hier alvast een voorsmaakje van wat er de deelnemers en hun supporters zoal te wachten staat:

 1. Party like it’s 1999, om het met de woorden van Prince te zeggen. Met de nodige nostalgie en helden van vroeger, maar ook van nu.
 2. Entertainment. In februari kondigen we de affiche aan ( dus nog heel eventjes wachten).
 3. Hercules Kids: topfeestje voor onze jongste fans, en dat op zaterdag 22 en zondag 23 juni. Bigger en better dan ooit tevoren…
 4. 12 Werken van Hercules . De eerste Herculeaanse Labours worden aangekondigd in februari. Het beste van de laatste 20 jaar, afgewisseld met de nieuwste snufjes in Herculesland.
 5. After-Work: Al een tijdje niet meer kunnen deelnemen wegens baby’s, nieuwe job, conditie,…? Geen probleem. Kom het glas met ons heffen op vrijdagavond 21 juni op de receptie.
 6. Legends Package: We bieden ook een hotelarrangement aan met een aantal leuke hotels uit Mechelen. Meer info via info@herculestrophy.com .
 7. Family Day: steeds meer bedrijven combineren een deelname aan Hercules Trophy met hun jaarlijkse familiedag. Dat hoeft ook niet te verwonderen met alles in huis op één plek: een aparte bedrijfszone, tal van kinderactiviteiten, lekker eten en drinken, onvergetelijk feestje en ook voor supporters de nodige afleiding. Indien gewenst, maken we voor uw bedrijf ook een aparte rangschikking.
 8. CEO pétanque: het “wereldkampioenschap” voor CEO’s krijgt dit jaar een stevige uplift. Tijd om uw directie tijdig te waarschuwen om de eer van het bedrijf te komen verdedigen.

De aangeboden pakketten bevatten formules voor elk budget:

 • Economy tarief voor teams
 • Businesss package voor teams
 • First class package voor teams
 • Partnership package voor bedrijven
 • Family Day zone, met supporter- en familietarieven
 • Legends Hotel deal voor teams en individueel
 • After-Work op vrijdag -per persoon

Info & tickets via de Hercules Trophy website.
We zien u daar dan?