image/svg+xml
Aura

Fire works: High performance meets wellbeing

By:

Fire works: High performance meets wellbeing. De nieuwe en indrukwekkende co-working space in Antwerpen, STOKERS, lanceert een nieuw concept, Fire Works. Met Fire Works wilt stichtster Valerie Duval mensen samenbrengen rond boeiende thema’s.

De eerste Fire Works editie 1.0 gaat door op 19 december met als thema “High Performance meets Wellbeing” en laat diverse sprekers aan het woord, zoals Carole Lamarque (Duval Union Innovative Marketing), Wellbeing consultant, auteur en spreker Ann De Bisschop, Sofi Van Ussel (voorzitster Unizo Antwerpen) en Herculean CEO Yves Vekemans.

Valérie Duval: “Fire Works is uiteraard een knipoog naar het gebouw, dat de vroegere stookplaats was van het militaire hospitaal. Maar tegelijk is het ook een knipoog naar “VUUR WERKT”. Hier brandt de lamp. Stokers vuurt ondernemers, en bij uitbreiding ook andere mensen aan om het beste van zichzelf te geven. Het is de bedoeling om van Fire Works een vast concept te maken dat om de 2 maanden doorgaat. Steeds met de link naar de performance cultuur bij STOKERS, die zorgt voor een stimulerende omgeving om productief te werken en naar buiten te treden.

Een ticket kost 45 euro (food, drinks & goodie bag inbegrepen) en is te verkrijgen via deze link of bij Valérie (valerie.duval@stokers.co).

2018.12.02 - Versie 07