image/svg+xml
Arena

Hercules Trophy Vlaams Brabant

By:

Hercules Trophy Vlaams Brabant. Het is bijna zover: de Hercules Trophy powered by VOKA Vlaams-Brabant vindt plaats op 29 september in het Provincie Domein Kessel-Lo. Al 50 teams schreven in voor deze eerste editie! Zag je trouwens het mooie artikel over het belang van people engagement in het Ondernemers Magazine?

Nog last-minute op zoek naar een geweldige teambuilding waar echt iedereen kan aan meedoen en dus niet alleen maar de sportieve lopers of fietsers?

Bij Hercules Trophy is maar 1 ding belangrijk: een goed gebalanceerd team dat vooral graag plezier maakt en een goed excuus zoekt voor een geweldige after-party. Het is bovendien een ideale manier om te connecteren met bedrijven uit Vlaams-Brabant en te tonen dat jouw bedrijf een toffe werkgever is. Hier vind je de verschillende formules.

Momenteel zijn de teams hun teampages aan het invullen. Ze hebben de tijd tot 3 dagen voor het event. Een complete teampagina met een leuke foto zorgt alvast voor 5 extra punten, want een voorbereid team is gewoon een beter team!

Ondertussen is ook de coolest team competitie gestart. Het team met de meeste supporters wint een prijs, want Hercules Trophy gaat niet alleen over de beste 3. Momenteel zijn de dames en heren van X-Treme Creations aan het winnen:

X-Treme Creations

Die voorbereiding betekent echt het verschil, zullen doorwinterde Herculeanen uit vertellen:

  • De juiste Joker kiezen – dat is de challenge waar je denkt goed te scoren – geeft je een pak extra punten.
  • De juiste teams uitdagen – en uitgedaagd worden – kan voor 6 extra punten zorgen.

Op een teampagina vind je ook een goede indicator van hoe ervaren een team is. Kijk maar eens naar de “buttons”-sectie. Telkens iemand meedoet aan een Hercules event, kan hij of zij buttons verdienen. Hoe meer buttons, hoe meer ervaring! Neem maar eens een kijkje bij de Reservoir Dogs van Siemens!

Is dat niet alleen voor grote bedrijven?” is een vraag die we wel meer krijgen. Helemaal niet. Heb je de page al gezien van Salon 112? Dat is het team van 1 geweldige onderneemster met haar vrienden!Team 1 Salon112