image/svg+xml
Aura

Engagement: een kwestie van priori-tijd

By:

Engagement: een kwestie van priori-tijd.Aan je team werken, doe je dat dan ook in de wintermaanden?” Er zijn geen domme vragen, maar iedere sterke leider die dit leest zal nu toch wel met zijn ogen rollen. Aan je team moet je continu werken natuurlijk! En de jaarlijkse “obligate teambuilding” zal je echt geen beter team maken.

Bij Herculean geloven we in een lange termijn aanpak, waarbij medewerkers vanuit diverse hoeken worden getriggerd op verschillende momenten. Al te vaak zien we dat er in het wilde weg team events op poten worden, zonder een hoger doel. Regelmaat, diversiteit en consistentie zijn belangrijk om het engagement van medewerkers de hoogte in te stuwen en er echte ambassadeurs van te maken.

rawpixel-760065-unsplash

Het is belangrijk dat er 1 rode draad is doorheen alle initiatieven, zodat medewerkers begrijpen WAAROM het bedrijf investeert in al die verschillende initiatieven. Die aanpak past volledig in onze visie en vertaalt zich onder meer in ons online engagement platform waar je al die activiteiten kan samenbrengen en meten. Je wint er tonnen tijd door, en laat dat nu net het belangrijkste goed zijn.

Als je dan overtuigd bent dat je beter regelmatig iets doet, rijzen direct de vraag: wat kunnen we dan doen als het koud is buiten? 

Wel, plan je de komende maanden 1 van de volgende initiatieven:

  • After-work, kerstfeestje, nieuwjaarsreceptie, actie voor het goede doel?
  • Teamdag rond strategie, budgetten, waarden, persoonlijkheidstypen, enz.?

We mogen hopen van wel! Heb je er dan al eens bij stilgestaan dat je op dat moment al veel mensen bij mekaar brengt en dat je die momenten kan gebruiken om voor extra energie te zorgen zodat de geesten echt open gaan?

Laat het nu net dat zijn waarvoor we bekend staan. Onze concepten zorgen steeds voor 1 doel: meer engagement en energie. We laten mensen lachen, genieten, connecteren, feesten zodat wat een saai moment had kunnen zijn, nu gewoon een onvergetelijke ervaring is geworden.

“En gaat dat niet veel extra werk vragen, want het is toch al zo druk tijdens de eindspurt?”

Wij noemen het priori-TIJD. Sta je inderdaad onder druk, dan heb je zelfs nog meer behoefte aan meer energie? Heb je echt geen tijd, dan kunnen we de volledige organisatie van A tot Z op ons nemen. Van communicatie, tot strategisch afstemmen, project management, administratie tot workshops tot catering en -uiteraard- een after-party.