image/svg+xml

Maak je organisatie nu al winterproof

By:

Maak je organisatie nu al winterproof. Aan je team werken, dat doe je niet enkel buiten, bij mooi weer. Maar een heel jaar aan een stuk, ook als de temperaturen gevoelig dalen.

Bij Herculean geloven we in een (middel)lange termijn aanpak, waarbij medewerkers vanuit verschillende hoeken worden getriggerd. Vanuit onze ervaring is het beter om verschillende workshops of event(je)s af te wisselen met vaste momenten zoals een familiedag, sinterklaasfeest of personeelsfeest. En het hoeft allemaal niet grootschalig of duur te zijn. Ga gerust eens na wat er binnen je bedrijf al gebeurt op dat vlak en vaak sta je nog wel verbaasd van de hoeveelheid initiatieven. Door het ontbreken van een rode draad of een communicatieplatform is de perceptie echter minder positief gekleurd.

Vandaar onze gouden tip: zorg voor zo’n 2 à 3 initiatieven rond engagement verspreid over het jaar. Dit ritme blijkt voor veel organisaties het best te werken om de goesting en drive van medewerkers op peil te houdenSunset chaser

Voor steeds meer mensen is september het nieuwe januari, waarbij we terug met een frisse blik naar ons (werk)leven kunnen kijken. Vandaar dat de timing voor een teambuilding in het najaar nagenoeg ideaal is.

Het gros van de bedrijven organiseert doorgaans een -eerder passief- eindejaarsfeest en houdt een actievere teambuildingsactiviteit, familie- of bedankdag in de periode mei – september. Waarom niet dat Kerstfeestje veredelen tot iets actiefs en onvergetelijks, zonder in te boeten op de sfeer van de feestdagen?

Hercules Projects biedt een volledig gamma winterproof teambuildingconcepten. Of je nu je eindejaarsdrink een nieuw élan wilt geven, of net met iets totaal nieuws over de brug wilt komen. Kies ook in het najaar voor meer actie, emotie en fun, welk concept je ook neerzet. Samen met jou creëren we authentieke ervaringen en dankzij het specifieke Herculeaanse DNA activeren, inspireren en engageren we jouw publiek. Een greep uit het aanbod:

  • Family Fun Daygirls' weekend guide to
  • Office Games
  • Happiness Day
  • Winter Trophy
  • Fire Walk
  • Ice Games

Wat is het geheim van the good old Hercules mix:

  • fun (echt plezier maken en veel lachen),
  • een gezonde dosis actie om de betrokkenheid te verhogen (liefst met een licht competitief element, dan zijn de mensen op hun best),
  • ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt (inclusie & appreciatie)
  • feeststemming (dansen en muziek zijn sleutelelementen)

Dit alles steeds in lijn met de bedrijfswaarden en doelstellingen van de organisatie. En uiteraard ondersteund door een degelijke communicatie vooraf. Na 20 jaar durven we het met zekerheid stellen: geen beter manier om mensen te laten connecteren.

Jouw bedrijf ook winterproof maken? Contacteer ons op info@herculesprojects.com