image/svg+xml

Teambuilding met effect

By:

Teambuilding met effect. De doorsnee klassieke teambuilding activiteiten doen het niet meer, zoals te zien in dit filmpje van American Airlines.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Y13ENVmlns4&w=560&h=315]

Gelukkig zijn er tips die u helpen bij de zoektocht naar een teambuilding die daadwerkelijk iets oplevert. Op zoek gaan naar activiteiten die camaraderie genereren binnen uw team is hier één van. Het versterkt het vermogen om als team te werken, wat resulteert in hogere prestaties van het team in kwestie. Bovendien verhoogt het de retentie, wat resulteert in lagere kosten op lange termijn. Werknemers zullen gelukkiger en productiever zijn.

Een ander aspect is het vinden van een activiteit Hercules Trophy Mechelendie voor iedereen geschikt is. Het gebeurt maar al te vaak dat bedrijven een teambuilding boeken die slechts door een klein aantal medewerkers geapprecieerd wordt, waardoor het succes ervan sterk ondermijnt wordt. Erger nog: openlijk werknemers gunstig stemmen ten opzichte van anderen creëert spanning binnen teams, die de productiviteit en samenwerking teniet doet. Het is belangrijk dat een teambuilding memorabel blijft om langdurige effecten te genereren. Een evenement dat verhalen creëert blijft gedurende meerdere maanden in het geheugen van uw collega’s.

Brian Scudamore, oprichter en CEO van O2E Brands, biedt uitstekend advies in een artikel gepubliceerd in Forbes: “De meest succesvolle, memorabele teambuilding evenementen zijn degenen die niet aanvoelen zoals een dag op kantoor. Activiteiten die gebaseerd zijn op leiderschapslessen of praktische do’s and don’ts zijn minder krachtig. Samen tijd doorbrengen, een ervaring delen of werken aan een gemeenschappelijk doel zorgt voor het organisch en efficiënt opbouwen van een hechte band.” In zijn slotverklaring identificeert hij drie KPI’s voor een succesvolle teambuilding. Eerst en vooral is de hoeveelheid lachbuien rechtstreeks verbonden met het succes van uw teambuilding. Ten tweede verbetert een gevoel van opwinding en prestatie de voordelen van uw teambuilding op lange termijn. Tot slot bewijzen foto’s en reacties op sociale media dat u de juiste activiteit gekozen hebt.

We kunnen het niet meer eens zijn met Scudamore. Als organisators vanab7v4279-1 de coolste corporate team challenges op de planeet, weten we als geen ander dat u op zoek
bent naar een activiteit die zijn belofte waarmaakt, een activiteit die u nooit vergeet en waar u en uw collega’s gedurende het hele jaar naar uitkijken. Het genereren van maximale resultaten in functie van uw teambuilding budget is altijd onze grootste prioriteit geweest. Het heeft ons in staat gesteld om wereldwijd succesvol te zijn, van Europa tot het Midden Oosten en de Verenigde Staten. Mede dankzij 18 jaar ervaring en een vurige passie zijn we in staat om uitzonderlijke teams te helpen opbouwen, met reeds tienduizenden gepasseerde glimlachen.

Of het nu een Hercules Trophy is of een evenement op maat van Hercules Projects, we zorgen steeds voor een totaalbeleving, de extra touch en, vooral fun voor iedereen, ongeacht de achtergrond, leeftijd en conditie.