image/svg+xml
Fabrica

Gemotiveerde crew gezocht!

By:

Gemotiveerde crew gezocht! Herculean is nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers op haar evenementen.

Kan jij goed om met mensen en ben je gemotiveerd? Dan is dit zeker iets voor jou! Werken als crewlid kan bovendien voor alle leeftijden.

Wij zoeken nog naar verschillende medewerkers voor de Hercules Trophy in Mechelen op 1, 2 & 3 juni. Daarnaast kan je ook crewlid worden voor

Crewleden krijgen een vergoeding samen met lekker eten en drinken, bovendien is deelname aan de party ook inbegrepen. Zin om mee te doen? Of ken je iemand?
Alle informatie vind je terug via deze link

Onze medewerkers zijn een cruciaal element voor de beleving van de klant, en dit is essentieel om onze evenementen steeds goed te laten verlopen. Bijgevolg wordt je als crewlid helemaal ondergedompeld in de unieke Herculeaanse ervaring.

Wat staat er je te wachten:

  • Wellbeing begint bij lekker eten. Op de Hercules Trophy krijg je van ons dan ook 3 heerlijke maaltijden met bijhorende drank.
  • Je leert er heel wat nieuwe mensen kennen, zowel andere crewleden als professionals. Da’s mooi meegenomen in je (latere) beroepsleven! Bovendien zie jij van op de eerste rij hoe honderden dames of corporate business people zich te pletter amuseren tijdens de meest hilarische uitdagingen, een onvergetelijke ervaring.
  • Je werkt als vrijwilliger en krijgt een vrijwilligersvergoeding. Het certificaat dat je krijgt staat meteen mooi op je CV.
  • Ben je daarnaast op zoek naar een stage? We verwelkomen je graag in ons team! En als het allemaal meezit, kan je ook doorgroeien.
  • Werk je meer dan 1 dag op de Hercules Trophy in Mechelen? We voorzien gratis een slaapplaats op het domein voor je, zodat je zonder zorgen kunt feesten.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over je outfit, want je krijgt van ons een officieel CREW t-shirt.
  • Er zijn heel wat verschillende jobs, van monitor tot hospitality crew. We spelen je graag uit op je sterktes, dus laat ons weten waar je goed in bent en we houden er maximaal rekening mee.