De meest roze dag van 't stad
image/svg+xml
Arena

De meest roze dag van ’t stad

By:

De meest roze dag van ’t stad. Op 6 mei ging de eerste editie van de Pink Ladies Games 2018 van start in Park Spoor Noord, Antwerpen. Deze “girly” dag steunde de campagnes rond borstkanker en was een uniek moment om samen met je vriendinnen eens alles uit de kast te halen. Het weer stond volledig aan onze zijde en maakte van deze locatie een waar vakantieoord, met cocktails, veel fun en gespierde hunks!

https://www.facebook.com/PinkLadiesGamesBE/videos/863691553819138/

Maar er was ook nog de competitie op de meest roze dag van ’t stad, aan de hand van allerlei toffe battles streden de teams tegen elkaar. En hieruit volgde onze winnaars. Proficiat aan Insania vicerit met de eerste plaats!

De meest roze dag van 't stad. Pink Ladies Games Antwerpen 2018

De Wall of Fame:

Deze editie van de Pink Ladies Games gemist? Geen zorgen, dit jaar vinden er nog 8 plaats. Inschrijven kan nog via onderstaande links.

Roeselare, 19 mei
Mechelen, 3 juni
De Panne, 7 juli
Westende, 1 september
Geel, 15 september
Gent, 22 september
Leuven, 30 september
Brussel, TBA