Een verrassende winnaar op Hercules Trophy Antwerpen 2018
image/svg+xml
Arena

Een verrassende winnaar op Hercules Trophy Antwerpen 2018

By:

Een verrassende winnaar op Hercules Trophy Antwerpen 2018. Zaterdag 5 mei ging de derde editie van de Hercules Trophy Antwerpen door. Net zoals vorig jaar was de zon van de partij en kon Park Spoor Noord doorgaan als een ware vakantiebestemming. Door deze sfeer zouden we bijna vergeten dat er nog een competitie werd uitgevochten, dit aan de hand van 12 unieke werken van Hercules.

https://www.facebook.com/herculestrophyfans/videos/10156419861629866/

Gelukkig waren de teams goed uitgeslapen en bijgevolg klaar voor een heuse strijd.

HerculesTrophyAntwerpen2018Bert Borms-3906Bert Borms.jpg

Het zeer diverse programma stond dit jaar weer in het kader van teamwerk en networking, gepaard met lekker eten en drinken. Nadat de strijd werd geleverd ging de knallende after-party van start.

HerculesTrophyAntwerpen2018 (8 of 30).jpg

De competitie startte met een hersenkraker van formaat, gevolgd door een knallende opening. Naar goede gewoonte startten vervolgens de 12 werken. Voor de ware “durvers” was er de Telenet Business Sky Climb, verder konden de deelnemers zich wagen aan Suzuki Swift Reverse Driving, Made in Bumper Balls en nog veel andere Labours. Voor ieder wat wils. Spanning, humor en het groepsgevoel heerste deze dag en creëerde duidelijk de Herculeaanse sfeer.

Los van het feit dat iedereen wint deze dag, trokken “The Bullets” van, jawel, de Nieuw-Vlaamse Alliantie (n-va) aan het langste eind. Met een heel nipt verschil t.o.v. de eerste achtervolgers, het beruchte team DEME Heroes, sloten ze de dag af als winnaars van de competitie.

 Een verrassende winnaar op Hercules Trophy Antwerpen 2018

De winnende teams:

De volledige ranking kan je hier terugvinden.

De Hercules Trophy in Mechelen (vrijdag 1 juni en zondag 3 juni) en Leuven (zaterdag 29 September) moeten nog van start gaan, zin om met je team mee te strijden in deze knotsgekke competitie? Inschrijven kan nog via onderstaande links. Let op, in Mechelen is zaterdag 2 juni is reeds volzet