image/svg+xml
Arena

Eerste 6 Herculeaanse Werken in Vlaams-Brabant

By:

Eerste 6 Herculeaanse Werken in Vlaams-Brabant. Hier zijn ze dan: De eerste 6 Werken van de Hercules Trophy in Leuven op 29 september. De allereerste editie van de Hercules Trophy Vlaams-Brabant is een initiatief van Voka Vlaams-Brabant.download (1).png

Hier volgt het overzicht:

  1. Telenet Business Sky Climb
  2. Laser Clay Shooting
  3. Suzuki Swift Reverse Driving
  4. Made in Bumper Balls
  5. Cross Country
  6. Smack my Pony

1. Telenet Business Sky Climb

Verwacht je aan een metershoge constructie (zo’n 60 meter, om precies te zijn) met touwladders. Om het hoogste punt te kunnen bereiken, zul je de ladder moeten skyclimb4beklimmen. Terwijl je in de lucht hangt. En probeert om niet om te kijken naar je teamleden en supporters…

Het enige wat je zelf nodig hebt, is een stevige dosis lef. Geen zorgen trouwens als je nu ook weer niet zo’n grote waaghals bent: je kan altijd terugvallen op je teamgenoten. Over vallen hoef je je hoe dan ook geen zorgen te maken. Safety blijft onze topprioriteit en het veiligheidsharnas vangt je op mocht je een trede missen. Onthoud vooral dat wanneer je je team moedig naar de overwinning probeert te loodsen!

2. Laser Clay Shooting

LaserClayShooting3Verwacht je aan een heuse precisietest, net zoals bij het traditionele kleiduifschieten. De kleiduiven worden de lucht in gelanceerd -PULL!- en dan is het aan jou om de trekker op het juiste moment over te halen.

Mocht je wapenervaring beperkt gebleven zijn tot het occasionele kermis schietkraam uit je jeugd (net als de onze trouwens), dan hoef je je alvast geen zorgen te maken over de veiligheid. Je krijgt heus geen jachtgeweer, maar wel een laserreplica -zonder gevaar voor de omstaanders. Mocht je veeleer vrezen over je technische skills, onthoud dan vooral dat zelfs Lucky Luke érgens moest beginnen. Wedden dat je in een wip en een gauw, sneller dan je schaduw schiet?

3. Suzuki Swift Reverse Driving

Het zal je niet verbazen dat (team)coördinatie het allerbelangrijkste is bij deze Labour. Maar wat als het inschattingsvermogen van je teamleden het even laat afweten? Geen nood. Dan isSwiftCamera er nog steeds de hoogtechnologische achteruitrijcamera van de wagen zelf waar je op kan -en zult moeten- vertrouwen. Want spiegels gebruiken: Dat is zó 2017!

Eén ding is zeker: als je na deze Labour ooit nog eens een beschonken vriend naar huis moet voeren in zijn eigen wagen met slecht afgestelde spiegels, dan zal je met heimwee terugdenken aan alle technologische snufjes van de nieuwe Swift.

4. Made in Bumper Balls

bumperball (2)

In de aanloop naar het WK dit jaar, laten we je op en top ervaren wat het is om zelf een topvoetballer te zijn. Of liever: een topvoetbal, want tijdens de Made in Bumper Balls Labour zal je je nooit eerder geziene balvaardigheid moeten bewijzen terwijl je zelf in een bal gehuld bent. Spektakel verzekerd! Powered by Made in, hét B2B ondernemersplatform voor bedrijven en managers in Vlaanderen.

5. Cross Country

Als absolute klassieker en fan-favorite mocht de Cross Country niet ontbreken in 2018. Benieuwd of de meeste jokers dit jaar, opnieuw naar de Cross Country zullen gaan! Geen idee wat je je daar moet bij voorstellen? Denk aan een gigantische inflatable, vol obstakels waar jij en je teamgenoten jullie zo snel mogelijk een weg door moeten zien te banen. Teamwerk staat centraal!

6. Smack my Pony

a7cda0d20caf33d19cdac9aa71362632--horses-for-sale-kids-ride-on

Gloednieuw en uniek over de hele wereld: onze eigen Smack my Pony! Ongetwijfeld de meest ludieke Labour dit jaar, maar wie weet ook de meest uitdagende… Je zult in ieder geval je (mechanische) ponyrijkunsten moeten bovenhalen én je cowboy skills. Meer kunnen we je nog niet verklappen, maar wees gerust: eens je onze pony’s hebt leren kennen, wil je ze nooit meer missen.

Kan jij ook niet wachten om deze uitdagingen aan te gaan? Contacteer ons dan snel op info@herculestrophy.comwie weet haal jij de eerste Hercules Trophy van Vlaams-Brabant binnen met jouw bedrijf!