image/svg+xml

Pink Ladies Games presentatrice en ambassadrice: Suyin Aerts!

By:

Pink Ladies Games presentatrice en ambassadrice: Suyin Aerts! Over een wervelwind gesproken! Met trots stellen we Suyin voor: presentatrice bij Pink Ladies Games België.

Na een carrière als professioneel balletdanseres, een job als actrice en presentatrice voor de Belgische televisie en in de modewereld besloot Suyin haar atypische levensloop verder te zetten in het bedrijf van haar partner: X-Treme. X-Treme helpt bedrijven bij het ontwerpen, produceren en verwezenlijken van visuele marketing materialen. In 2012 won Suyin ‘The Talent Award of Women in Marketing and Communication’. Verder won ze in 2016 de prijs van “Networker of the year” in België. Momenteel combineert ze haar vrouwelijk ondernemerschap met een freelance carrière als meertalig presentator en journalist voor Kanaal Z evenals moderator op verschillende evenementen.

Anderen helpen om te gaan voor hun persoonlijk en professioneel talent, dat is wat Suyin graag doet! Ze is ook sterk overtuigd dat netwerken deel uitmaakt van ondernemen. Naast een actief leven in verschillende business clubs, is ze ook voorzitter van Artemis Brussel, het netwerk voor actieve vrouwen in Brussel. Haar persoonlijke motto is: “Om de juiste antwoorden te krijgen is het essentieel om de juiste vragen te stellen”.

Suyin is voor ons de perfecte Pink Lady; dit door haar gedrevenheid om anderen vooruit te helpen en haar ondernemende achtergrond. Benieuwd of ze jou en je vriendinnen op de Games tot het uiterste kan laten gaan…