image/svg+xml
Arena

Breaking: Pride Games 2018!

By:

29187085_1623009247790116_7030637948061587233_n.jpg

Breaking: Pride Games 2018! Herculean Alliance lanceert een gloednieuw belevingsconcept voor al wie de Pride community een warm hart toedraagt. Tijdens de Antwerp Pride 2018 organiseren we voor het eerst de Pride Games! Maakt niet uit of je gay, lesbian, bi, transgender of straight bent, inclusie staat centraal. Bij de Pride games draait het om fun en actie, samen met je vrienden. Partners van de Pride Games zijn Active Company en WIJDAMES, Twilight, Roof of love, Sensoa​ en Ancien d’Anvers.

Op vrijdag 10 augustus nemen teams van 4 of 5 personen het tegen elkaar op in 7 kleurrijke battles. Place to be: onder de Roof of Love op het Theaterplein in Antwerpen. De battles, elk in één van de regenboogkleuren, zijn geschikt voor jong en oud. Samen vormen ze de ideale mix van uithouding, durf, creativiteit, teamwork en inzicht. Er zijn trouwens niet alleen prijzen weggelegd voor de sterkst presterende teams, maar evengoed voor het slimste, coolste, best dressed en eerlijkste team! Benieuwd hoe dat eruit zal zien? Deze after-movie van de Pink Ladies Games geeft je alvast een idee van wat je kan verwachten:

https://www.facebook.com/PinkLadiesGamesBE/videos/752742691580692/

Goed om te weten: je hoeft absoluut geen atleet of sportfanaat te zijn om deel te kunnen nemen. De Pride Games zijn nu net een totaalconcept dat in de eerste plaats een fantastische beleving centraal stelt voor iedereen met een open geest. En bovendien zijn het vaak niet de meest sportieve teams die winnen, maar net die teams die het best samenwerken en het best op elkaars sterktes inspelen.

Helemaal iets voor jou? Haast je dan gauw naar de website (www.thepridegames.com) want deelnemen kan tijdelijk al vanaf €20 per persoon! Onze partners zijn er alvast helemaal van overtuigd: de Pride Games zijn een enorme boost voor de Antwerp Pride.

Zien we je daar op vrijdag 10 augustus? Sharing is caring…

rainbow