image/svg+xml
Herculean Alliance

Happiness Day op z’n Herculeaans

By:

Happiness Day op z’n Herculeaans. Het is vast niemand ontgaan dat International Happiness Day werd gevierd op dinsdag 20 maart. De ideale gelegenheid en het perfecte excuus voor Herculean om gelijkgestemden uit de Ambassadors Club samen te brengen rond het thema. Herculean Happiness DayWie Herculean een beetje kent, weet dat immers dat happiness perfect aansluit bij onze filosofie van “gelukkige medewerkers, productieve medewerkers“.

Zelf werden we ook helemaal blij van de opkomst. We mochten dit keer maar liefst 100+ goedgeluimde Herculeanen verwelkomen op onze Herculeaanse Happiness Day. Elk van deze mensen zijn op hun eigen manier verbonden met Herculean, zij het als leverancier, klant, aandeelhouder, crewlid en ga zo maar door.  Een bont allegaartje van geweldige mensen dus.

Bij aankomst werden de Herculeaanse Ambasadeurs meteen getrakteerd op enkele onmisbarepositive negative wellbeing ingrediënten voor geluk: food & drinks. Na een korte maar krachtige voorstelling over het belang van geluk en welzijn in organisaties, stoomde  de Hercules Academy de aanwezigen klaar voor dé uitdaging van de avond: de vuurloop.

Het ABC van de positieve wellbeing bleek daar ideaal voor. Zoals recent nog bleek uit onderzoek van Professor Lieven Annemans, zijn het immers de mate van Autonomie, Betrokkenheid en Competentie die bepalen of een werknemer goed in zijn vel zit. Scoor je als bedrijf op alle drie vlakken goed voor elke werknemer, dan heb je het ideale scenario bereikt.

Zo’n halfuur later liepen nagenoeg alle Ambassadeurs letterlijk over hete (lees: 500° C) kolen. Meteen daarna was het aan de aanwezigen om elkaar beter te leren kennen en zo zelf de kracht van het Herculeaanse netwerk te ontdekken. Elkaars business doen groeien en wederzijdse inspiratie: dat is waar de Ambassadors Club voor staat.

Na de geslaagde Ambassadeurseditie van November was dit evenement ook alweer een schot in de roos. We kijken nu al uit naar een volgende ontmoeting waar de vonken van afspringen.