image/svg+xml

De Abeka Play2score Games

By:

De Abeka Play2score Games. Niets zo fijn als bewegen met je collega’s. En waarom dan niet eens kiezen voor een sport waar (bijna) iedereen een beginner in is? En ééntje waaraan vrouwen en mannen samen kunnen deelnemen?

De Abeka Play2score Games, powered by Hercules Projects, zijn exact dat. Het concept ontstond uit de korfbalsport -één van de weinige gemengde competitiesporten ter wereld- en werd verder verfijnd om 11054508_1635524533346456_6311620288628049893_oook de meest onervaren spelers te kunnen laten deelnemen. Zo werden de spelregels extreem vereenvoudigd en werd het gender equality aspect net uitvergroot voor de Play2score Games.

Wat kan je verwachten? Een geweldig spelconcept waarin mannen en vrouwen het samen opnemen tegen andere teams. Elk team bestaat uit 6 personen en is verplicht gemengd (al hoeft het evenwicht niet 50/50 te zijn). Na de competitie volgt er een heerlijke BBQ, waar ook eventuele supporters aan kunnen deelnemen. Afsluiten doen we met een nu al onvergetelijke after-party!

Place to be: Boeckenberg Sportcenter te Deurne op 17 mei 2018. Meer info, of meteen inschrijven? Eén adres: play2score.herculesprojects.com. De plaatsen zijn erg beperkt, dus wees er snel bij!