image/svg+xml
Arena

Hercules Trophy in Vlaams-Brabant!

By:

Hercules Trophy in Vlaams-Brabant! Op zaterdag 29 september 2018 organiseren we voor het eerst de Hercules Trophy Vlaams-Brabant op het Provinciedomein Kessel-Lo! Het is meteen het eerste project van het nagelnieuwe partnership tussen Voka Vlaams-Brabant en Herculean.

Het partnership wil in de komende 5 jaar alle bedrijven uit de regio ertoe in staat stellen om wellbeing te introduceren of verbeteren op de werkvloer, op een inspirerende manier de corporate identity versterken en medewerkers meer verbinden.

Peter Van Biesbroeck, Algemeen Directeur bij Voka Vlaams-Brabant:

Bij Voka kennen we de Chambers Trophy allemaal nog van vroeger. Nu hebben we een partner gevonden om dat geweldige event een nieuw elan te kunnen geven -naar het voorbeeld van Mechelen, Antwerpen en heel wat plaatsen in het buitenland. Hercules Trophy is al 20 jaar gekend als unieke teambuilding met een topfeestje achteraf. Daar zetten we uiteraard graag mee onze schouders onder! VOKA zelf doet alvast mee met 3 teams en gaat voor de overwinning.

Yves Vekemans, CEO bij Herculean, gelooft alvast in de kansen van Vlaams-Brabant:

We zijn zelf een Vlaams-Brabants bedrijf en we willen uiteraard aan de wereld tonen dat bedrijven uit onze regio veel straffer zijn dan die uit pakweg Dubai, New York of… Antwerpen!

Beschikt jouw bedrijf over een paar straffe teams en ben je er graag bij op de allereerste editie van de Hercules Trophy Vlaams-Brabant? Je kan nu al inschrijven en dat aan de meest voordelige vroegboektarieven. Lid van Voka? Dan hebben we extra goed nieuws voor je: je hebt immers recht op €100 korting per team, bovenop de vroegboekprijzen. Klanten uitdagen om tegen jullie te strijden? Natuurlijk kan dat!

Meer info nodig, of heb je enkele vragen? Neem een kijkje op de website!

Hopelijk tot gauw,

Team Voka Vlaams Brabant en Hercules Trophy