image/svg+xml
Arena

Waarom 12 altijd beter werkt dan 1

By:

Waarom 12 altijd beter werkt dan 1. 1 dag, teams van 7 leden, 12 Werken van Hercules, overgoten met een festivalsaus en networking: Dat is het concept van de Hercules Trophy in een notendop.

In plaats van één activiteit waar 75% van je collega’s eigenlijk liever niet aan meedoen, bieden we je de 12 meest uiteenlopende challenges, maar ook een megaparty en volop gelegenheid om te netwerken en je bedrijf in de kijker te zetten. Zo heeft iedereen iets waar hij of zij zich helemaal in kan vinden.

De 12 labours zijn bovendien ook steeds een goed uitgekiende mix van teamwerk, inzicht, durf en uithoudingsvermogen. Dat is de ideale manier om al je collega’s een fantastische dag te laten beleven. Of ze nu allergisch zijn aan beweging, party animals zijn, of totale sportfreaks.

De medewerkers bij Bouwdrogers hebben het alvast helemaal gesnapt:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lwVizpzW7S0&w=560&h=315]