image/svg+xml
Arena

Varo wint prijs voor beste Elevator Pitch

By:

Varo wint prijs voor beste Elevator Pitch. Begin november lanceerden we een nieuwe wedstrijd onder de deelnemers van Hercules Trophy 2017: de competitie voor de beste Elevator Pitch. De deelnemende bedrijven kregen de kans om met slechts enkele minuten voorbereiding hun bedrijf voor te stellen in een kort filmpje. Ze kregen daarbij de hulp van heuse pitch coaches van BNI, de internationale netwerkorganisatie.

Het resultaat was een gevarieerde verzameling van bedrijfsfilmpjes die te bekijken zijn op Facebook. Gedurende enkele weken tijd kregen de deelnemers de kans om het beste filmpje te liken op Facebook. Het bedrijf met de meeste likes krijgt een team cadeau op de Hercules Trophy 2018.

Het zat er al eventjes aan te komen… de verdiende winnaar van de competitie werd Varo, de specialist met meer dan 50 jaar ervaring in de wereldwijde distributie van doe-het-zelf materiaal. Varo doet al 4 opeenvolgende jaren mee aan de Hercules Trophy, telkens met 3 teams en vooral heel veel energie en zelfrelativering.

Op de tweede plaats eindigde Trilations, bijzonder nauw gevolgd door Medialaan.

Proficiat met jullie overwinning. We kijken alvast uit naar jullie deelname volgend jaar!

VaroBNIPitch