image/svg+xml

De perfecte Elevator pitch kan iedereen leren

By:

De perfecte Elevator pitch kan iedereen leren. Elk jaar opnieuw zetten we op de Hercules Trophy de deelnemende bedrijven maximaal in de spotlights.

In 2017 gingen we nog een stapje verder: Deelnemers kregen de kans om hun bedrijf voor te stellen met een echte “elevator pitch” in de studio onder professionele begeleiding. Wie kon hen dit beter aanleren dan BNI, Business Network International, de organisatie die bedrijven leert netwerken en groeien?

Aan de hand van tips & tricks leerden de BNI professionals de deelnemers hoe ze hun bedrijf op konden voorstellen. En het beste filmpje -oftewel het filmpje met de meeste likes- wint een gratis team op de Hercules Trophy 2018. Je hebt nog 2 dagen om te stemmen!

Mocht je de Elevator Pitch 2017 competitie gemist hebben: Met vandaag en morgen nog te gaan, ziet het er naar uit dat Varo zich mag kronen tot de onbetwiste winnaar van de Elevator Pitch 2017 competitie. Al kan er natuurlijk veel gebeuren op twee dagen tijd.

Voorlopig ziet de voltallige top 5 er zo uit:

  1. Varo 111 likes (en 29 shares!)
  2. Trilations
  3. Medialaan
  4. BNI Keerbergen
  5. Easy Life DC

Het overzicht van alle filmpjes vind je hier!