image/svg+xml
Aura

Persoonlijkheidstype 8: de baas

By:

Persoonlijkheidstype 8: de baas. Je wil open, eerlijk, direct en oprecht zijn.

Nog belangrijker, je wil onafhankelijk zijn en je eigen beslissingen maken om zo je eigenperso8 koers te kunnen varen. Je ziet jezelf als assertief, beslissend en vindingrijk. Je wil graag dat anderen je zien als een sterk, eerlijk en grootmoedig persoon. Jouw geïdealiseerd zelfbeeld is dat van een krachtig en beschermend persoon.

Je hebt veel charisma en straalt veel vertrouwen uit. Je hebt een leidingnemende, no-nonsens vertellende attitude. Grote trots put jij uit het doorstaan en overwinnen van tegenslagen. Je bent steevast van het principe dat alles wat je niet doodt, je sterker maakt.

Je bent een man (of vrouw) van je woord en je hebt heel weinig geduld met mensen waarvan je denkt dat ze dom zijn of domme ideeën hebben. Mensen zijn af en toe door jou geïntimideerd en hebben de neiging om je directe aanpak als ongevoelig te interpreteren.

Je gelooft dat eerlijk zijn tegen jezelf betekent dat je zegt wat je bedoelt en dat je ook bedoelt wat je zegt. Je komt op voor waarin je gelooft en je ziet terugkrabbelen als een teken van zwakte. Zelfs wanneer dit de meest logische oplossing is in je eigen belang.

Jouw grootste sterkte is je rechtvaardigheidsgevoel en je verlangen om zwakkere, kwetsbare, onder-gerepresenteerde en onderdrukte mensen te beschermen.
Grootmoedigheid en vrijgevig zijn ligt in jouw aard, net als het beschermen van anderen ten koste van jezelf. Een persoon van je woord, je komt op voor waarin je gelooft en je levert af wat je beloofd hebt.

Jouw Mantra

Je ware sterkte komt van het opgeven van je nood aan kracht en controle. Onthoud dat je fijngevoeligheid naar anderen toe en het erkennen van je eigen gevoelens een sterkte is en absoluut géén zwakte! Cynisme en ongevoelig plagen zijn alarmbellen die aangeven dat je je gekwetst en machteloos voelt.