image/svg+xml
Aura

Persoonlijkheidstype 7: de levensgenieter

By:

Persoonlijkheidstype 7: de levensgenieter. Je wilt boeiend, gefascineerd, optimistisch en enthousiast zijn.

Nog belangrijker: je wilt gestimuleerd, creatief, en positief zijn.perso7
Je ziet jezelf als vooruitziend, divers en speels. Je zou graag hebben dat anderen je zien als iemand die interessant, gesofisticeerd en gezellig is. Jouw ideaal imago is dat je gelukkig en blij bent. Uitgaand en spontaan, hou je van alles dat nieuw of ongebruikelijk is. Een even gecharmeerde charmeur ben je, gefascineerd door mensen, plaatsen en ideeën. Opgetogen, positief en optimistisch. Het ligt in je natuur om andere mensen te inspireren en op te vrolijken.

Je vermijdt verveling, verdriet en emotionele pijn. Ongerustheid houd je op afstand door bezig te blijven met interessante en uiteenlopende ervaringen. Een positieve toekomst zoek je, met ongelimiteerde mogelijkheden en je gelooft dat er voor jou geen berg bestaat die te hoog is. Je geniet van nieuwe ideeën en je leeft in de wereld van jouw verbeelding waar je jouw dromen kan openbaren. Je hebt het talent om saaiheid en monotonie uit routinetaken te drijven en het ordinaire te veranderen naar iets magisch.

Een creatieve geest die de nood heeft om vrij te zijn en om zijn of haar hart te volgen. Eeuwig jong; je hebt de lichthartigheid van een vroegrijp kind. Je hebt zelfvertrouwen, opties en geduld nodig net als opgemerkt worden door anderen.
Jouw grootste troeven zijn je visuele vaardigheden, denken en handelen op nieuwe manieren en een overvloed aan vreugde kunnen laten blijken. Je bent liefdevol, creatief en genereus.

Je kan er niet tegen om mensen te zien die ongelukkig zijn of lijden. Bovendien vind je het jouw persoonlijke verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat anderen geluk, vreugde en plezier in hun leven ervaren. Omdat jij innovatief bent, kan je van een slechte situatie altijd het beste maken -ook in het bedrijfsleven.

Jouw Mantra

Vrijheid zal je vinden wanneer je jouw limieten van het moment accepteert. Onthoud dat iets visueel voorstellen niet hetzelfde is als de effectieve uitvoering ervan. Echte vrijheid verkrijg je door inzet en hard werken, niet van ongelimiteerde opties hebben.