image/svg+xml
Aura

Persoonlijkheidstype 4: De individualist

By:

Persoonlijkheidstype 4: De individualist. Je bent begaafd, intuïtief, origineel en uniek.

Nog belangrijker: je wilt passioneel zijn, eerlijk blijven met je gevoelens en authentiek perso4zijn. Je ziet jezelf als gevoelig, expressief en spiritueel. Je wilt dat andere je zien als idealistisch, diep emotioneel en medelijdend. Je ideaalbeeld is dat je ontwikkeld en speciaal bent.

Gemotiveerd door de nood om te mensen te verstaan en verstaan te worden, wens je ervaringen die rijk zijn aan gevoelens en betekenis. Je vindt omgaan met pijnlijke emoties misschien zelfs makkelijker dan omgaan met de dagelijkse sleur. Je hebt sterke emoties en je bent niet bang om ze te tonen waar anderen dat niet zouden durven.

Je hebt het temperament van een artiest en het onstilbare verlangen om je mening te uiten. Nostalgisch van nature, focus je je vaak op gebeurtenissen uit het verleden. Dat kan je leiden naar diepere inzichten of net naar een neergaande spiraal van melancholie en /of pijnlijke onopgeloste gevoelens. Wanneer je uit deze rivier van emoties stapt, breng je je vele talenten verder in de wereld en druk je ze uit in een buitengewone en originele manier.

Je wilt gezien worden als een artistiek, begaafd en ontwikkeld persoon. Je focust je op jezelf als individu en op het creëren van je eigen unieke imago. Je vermijdt het om jezelf verloren en gedesoriënteerd te voelen zonder persoonlijke betekenis, reden of richting.

Jouw mantra

Verlies jezelf niet in het verleden en denk er aan om te genieten van het plezier dat je kan vinden in elk moment. Als je dankbaarheid toont, je je talenten deelt en de moed toont om over je angst van afwijzing te geraken zullen anderen je automatisch eren om je ongeziene originaliteit.