image/svg+xml
Aura

Persoonlijkheidstype 3: De dromenjager

By:

Persoonlijkheidstype 3: De dromenjager. Je wilt bekwaam, productief, ontwikkeld en dynamisch zijn.

Bovenal wil je goed zijn in wat je doet en er goed uitzien terwijl je het doet. Je ziet jezelfperso3 als een ambitieus, competitief en ijverig persoon. Je wilt dat andere je zien als een winnaar met alle ornamenten van succes. Je ideale beeld is dat je triomfantelijk bent en een winnaar.

Je bent doelgericht, iemand die onder het motto “Waarom doen als je het opnieuw kan doen!” leeft. Zeggen dat je zelfverzekerd, ambitieus en gemotiveerd bent, kan best een understatement zijn. Je haalt plezier uit het afkruisen van taken van je ‘to do’-lijstjes nadat je ze snel hebt afgewerkt.

Je bent begaan met het hebben van prestige en status en je past je snel aan aan de rol die van jou verwacht wordt. Je zoekt naar succes via je voorkomen en je zet jezelf constant onder druk om een benijdenswaardig imago te behouden. Je doet dit door je emoties te controleren, efficiënt te zijn en een gefocuste en doelgerichte attitude aan te houden. Je bent een geboren artiest, je probeert je best te doen en je bent een ster in alles wat je probeert.

Als een echte taakmeester zijn waarheidsgetrouwheid en werk zien liggen je grootste deugden. Je efficiëntie maakt van jou een uitslover die een grote berg werk kan verzetten. Vaak ben je het model van succes en heb je een natuurlijke gave om anderen te motiveren en te bekoren.

Jouw mantra

Je bent een menselijk wezen, geen menselijk doen en je bent geliefd voor jezelf -niet om je prestaties. Onthoud dat als je jezelf als een robot ziet en voelt, je de connectie met je hart bent verloren.