image/svg+xml
Aura

MBTI: ISFP Persoonlijkheid

By:

Algemeen:

MBTI: ISFP Persoonlijkheid. Er zijn heel wat ISFP’ers op onze planeet (namelijk zo’n 8,8%). Denk maar aan Britney Spears, Rihanna, Zac Efron, … Deze ISFP’ers zijn rustig, vriendelijk en gevoelig. ISFP’s genieten van het moment in het hier en nu en alles wat er om hen heen gebeurt. Ze helpen graag anderen, werken graag met hun samen en ondersteunen hen.  Ze zullen dit eerder tonen door het te doen dan erover te praten. Het zijn soepele en flexibele mensen maar wanneer er een zaak komt die nauw aan hun hart ligt, stoppen ze met hun aan te passen. Mensen hebben ISFP’ers graag omdat ze zo spontaan zijn.

Afbeeldingsresultaat voor britney spears    Afbeeldingsresultaat voor rihanna   Afbeeldingsresultaat voor zac efron

ISFP op het werk:

ISFP’ers genieten het meeste van hun werk wanneer het een persoonlijke betekenis bevat. Ze werken graag in een omgeving met collega’s die begaan zijn met elkaar en elkaar steunen. Concurrentie vermijden ze het liefst van al. De intentie is voor hun belangrijker dan het resultaat. Ze houden ervan op praktisch hulp te bieden op het werk. De ISFP komt professioneel tot bloei in een harmonieuze, mensgerichte organisatie zonder al te veel hiërarchie. Ze zijn vaak te vinden in functies van gezondheidszorg, dienstverlening en administratie. ISFP’s dragen bij aan een goede sfeer op de werkvloer.

Werkpunten voor de ISFP’er: 

De ISFP’ers durven niet altijd even goed hun mening te uiten op het werk. Hierdoor hebben ze een minder grotere invloed. Meer assertiever zijn is dus de boodschap! Daarnaast hebben ze het enorm moeilijk met beslissingen nemen. Laat de beslissingen niet tot het laatste liggen ISFP’ers! Probeer in het vervolg ook meer je prioriteiten te stellen.

Wil je meer te weten komen over de ISFP’er? Neem dan snel hier een kijkje.