image/svg+xml
Aura

MBTI: INFP Persoonlijkheid

By:

Algemeen:

MBTI: INFP Persoonlijkheid. De INFP is flexibel, spontaan en bedachtzaam. Ze bezitten over een grote fantasie en zijn zeer ontwikkelingsgericht. Ze zijn trouw aan hun waarden en aan de mensen die belangrijk voor hen zijn. Als er problemen zijn zal de INFP’er hier creatieve oplossingen voor vinden. Ze zetten zich graag in voor de zaken waarin ze geloven. Anderen helpen is voor hun van groot belang. INFP’ers genieten ervan om hun persoonlijk te ontwikkelen en te groeien. William Shakespear, Johnny Depp en Julia Roberts zijn voorbeelden van INFP.

INFP’ers op het werk:

INFP’ers krijgen voldoening uit hun werk door anderen te helpen, zichzelf te ontwikkelen en te leren. Hun creativiteit uiten ze het best via schrijven en beeldende kunst. Het ideale werk is voor hun werk dat betekenis heeft. Ze werken ook het liefst samen met mensen die hun waarden en normen delen. Ze kiezen vaak voor beroepen in de hulpverlening of persoonlijke ontwikkeling. Een kenmerkende werkstijl van INFP is nieuwe dingen opstarten, anderen enthousiasmeren, lijnen uitzetten & bewaken en altijd stug doorzetten waarbij eigenbelang ondergeschikt is aan het hogere doel.

Afbeeldingsresultaat voor hulpverlening

Werkpunten:

INFP’ers hebben moeilijkheden met hun eigen mening te geven in vergaderingen. Hierdoor kan er dus geen rekening gehouden worden met hen of kunnen mensen de INFP zien als iemand zonder mening. Opkomen voor je mening is de boodschap! Probeer anderen ook eens achter feedback te vragen. Je kan hier namelijk alleen maar uit leren.

Je kan hier meer lezen over de INFP persoonlijkheid.