image/svg+xml
Aura

MBTI: ISFJ Persoonlijkheid

By:

ISFJ’s in het algemeen: 

Afbeeldingsresultaat voor beyonce

MBTI: ISFJ Persoonlijkheid. ISFJ’s gebruiken, net zoals Beyoncé, hun ervaringen en hun gezond verstand om problemen op te lossen. Ze zullen altijd eerst naar anderen kijken voordat ze aan hunzelf denken. Ze zijn dan ook heel meelevend en hebben aandacht voor de gevoelens van anderen. ISFJ’ers zijn erg rustig, vriendelijk en ze dragen een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze zijn zeer traditioneel ingesteld en vinden loyaliteit een van de belangrijkste waarden. ISFJ’ers zullen stabiliteit bieden in een groep.

ISFJ’ers op het werk:

Voor een ISFJ’er is het belangrijk dat ze zich thuis voelen op het werk. Ze werken graag samen met mensen die iets voor elkaar over hebben en elkaar helpen. De functies waarin loyaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel beloond worden, zijn op hun buik geschreven. Werk en privé moeten voor hun gescheiden blijven. Het werk dat ze krijgen moet planmatig, accuraat en doelgericht zijn. De ideale werksectoren voor hun zijn dienstverlening, gezondheidszorg, onderwijs en natuur.

Werkpunten voor ISFJ’s:

ISFJ’ers hebben moeilijkheden met het inzien van de gevolgen van bepaalde beslissingen die ze nemen. In stresssituaties kunnen ISFJ’ers in paniek geraken waardoor ze zich van alles gaan inbeelden. Let op dat je niet over je heen laat lopen. Een portie extra assertiviteit is dus welkom.

Lees hier meer over ISFJ’ers.