image/svg+xml
Fabrica

Fabrica lanceert eigen website

By:

Fabrica lanceert eigen website. Heel wat mensen wisten nog niet dat de Herculean Alliance groep via Fabrica actieve evenementen op maat ontwikkelt en organiseert. We combineren daarbij de kennis uit Hercules Trophy en Hercules Academy om tot een uniek concept te komen.

Hoog tijd om eens iets te doen aan onze marketing dus! We lanceren vandaag een aparte website en Facebook page.

Fabrica helpt u om meer engagement in uw organisatie te creëren dankzij de kracht van gamification, wellbeing en sportainment.

De cijfers liegen er niet om: momenteel werken 4 verschillende generaties samen op de werkvloer. Bovendien wordt het bedrijfsleven steeds multicultureler. Deze diversiteit brengt heel wat dynamiek teweeg binnen de organisatie. Maar het is voor bedrijfsleiders niet altijd gemakkelijk om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen.

Laat dit nu net onze sterkte zijn. Fabrica voegt ACTIE, EMOTIE en FUN toe aan uw evenement en creëert AUTHENTIEKE ERVARINGEN. Of u nu uw volgende personeelsevenement organiseert, een sportieve teambuilding dag plant, of een beklijvende manier zoekt om uw merk te activeren: Fabrica brengt alle aanwezigen in een ongekende sfeer van samenhorigheid, ongeacht hun achtergrond. Dankzij het specifieke Herculeaanse DNA slagen we erin om uw publiek te ACTIVEREN, te INSPIREREN en zich te ENGAGEREN ten voordele van uw merk. Verbinding over alle lagen heen.

Waarvoor kan je bij Fabrica terecht:

In een notendop: Fabrica is trusted advisor van organisaties op het gebied van team werk, bedrijfswaarden, corporate identity en het mobiliseren van hun community. We begrijpen wat er nodig is om positieve vibes te creëren en gebruiken daarvoor onze 20 jaar ervaring in Hercules Trophy en Hercules Academy. Dankzij het bundelen van IT, HR, Communicatie, Sport Management en Corporate Wellbeing competenties brengen we een ware revolutie op gang in de teambuilding industrie. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar authentieke ervaringen met een lange termijn effect. Onze Herculeanen verstaan als geen ander de kracht van een geëngageerde workforce. En last but not least: dankzij ons platform integreren we vlot met uw communicatie tools en herleiden we uw administratie tot quasi nihil.