image/svg+xml
Arena

Kaart Hercules Trophy & Ladies Games Antwerpen

By:

Kaart Hercules Trophy & Ladies Games Antwerpen. Op 20 mei organiseren we niet alleen de Hercules Trophy in Antwerpen, maar eveneens de Ladies Games! Beide evenementen vinden plaats op Park Spoor Noord, in de Park Loods. Parkloods-Noord-01

Het wordt een interessante mix, want het gemengde mannen- en vrouwenpubliek van de Hercules Trophy krijgt het gezelschap van meer dan 60 damesteams van de Ladies Games. De damesteams zullen het tegen elkaar opnemen in 6 vrouwelijk getinte zogenaamde battles en worden daarin bijgestaan door een aantal Hunks.

Hier vind je de kaart in Park Spoor Noord met de Werken van Hercules en de Ladies Games Battles. Er is alvast geen regen voorspeld, maar we houden het sowieso droog in de Loods in prachtige retrostijl.

Meer info over het programma vind je hier:
Hercules Trophy
Ladies Games

VenueMapAntwerpen2017 resized