image/svg+xml
Arena

Hercules Kids: ook voor je kinderen een onvergetelijke dag!

By:

Hercules Kids: ook voor je kinderen een onvergetelijke dag! Breekt het je hart dat je kinderen moet achterlaten terwijl jij met de collega’s op zwier bent? Niet nodig! Je neemt hen gewoon mee in de herculean vibe!

Terwijl jij het beste van jezelf geeft als deelnemer, beleeft je kroost een onvergetelijke ervaring En zo krijg jij van hen meteen de award voor beste papa of mama! Boek een Hercules Kids ticket voor jouw team en je verdient er ook nog eens een bonuspunt mee. Honger hoeven de jonge deelnemers overigens ook niet te lijden, want zowel snacks, als middag- en avondeten zijn inbegrepen in de formule.

Hercules Kids 2017

Voor de prijs van €25 inclusief btw ontvangt je kind:

 • Toegang tot de Hercules Kids Zone en Kids Challenges
 • Toegang tot de Hercules Village
 • Middagmaaltijd: Balletjes in tomatensaus
 • 2 stukken fruit, 1 muffin en 2 drankjes
 • KinderBBQ ’s avonds
 • De kans om extra punten te verdienen voor het team van de ouders
 • Toegang tot de bewaakte zwemzone en speeltuinen van de Nekker
 • Begeleiding door onze sportmonitoren
 • Een onvergetelijke medaille uitreiking voor alle kids om 18u.

Algemene info over de Hercules Kids: ook voor je kinderen een onvergetelijke dag!

 1. Hercules Kids gaat open van zodra de Hercules labours van start gaan. De kinderen kunnen samen met hun ouders het domein betreden, waar ze kunnen inchecken bij een aparte registratiedesk. Kom je zelf later aan tijdens de dag als bezoeker? Geen probleem, de Hercules Kids zijn de hele dag toegankelijk.
 2. Een Hercules Kids ticket kopen voor Antwerpen, doe je hier. Voor Mechelen, klik je op de datum van jouw keuze: 24 juni of 25 juni (op vrijdag 23 juni is er geen Hercules Kids, want dan moeten de kinderen naar school). Uiteraard kan je Hercules contactpersoon ook tickets bestellen en betalen in de Company Webshop (=enkel toegankelijk voor contactpersonen). Zodra je bestelling betaald is, krijg je een bevestiging. Meld je op de dag zelf aan bij de registratiedesk en je krijgt de nodige accreditatie.
 3. De kinderen worden begeleid door onze professionele crew en verblijven in de Kids zone naast de Hercules Village. Maar: de Hercules Trophy Kids is geen babysit-service.

Hieronder vind je enkele sfeerbeelden van vorig jaar:

Indien je verdere info wenst, kan je ons altijd bereiken via info@herculestrophy.com.