image/svg+xml

BNI Challenge: je bedrijf professioneel voorstellen

By:

BNI Challenge: je bedrijf professioneel voorstellen. Elk jaar opnieuw proberen we maximaal de deelnemende bedrijven in the picture te zetten met vele foto’s en interviews. Maar deze keer bieden we je een extra service.

Je krijgt de kans -helemaal gratis en vrijblijvend– om je bedrijf voor te stellen op de Hercules Trophy a.d.h.v. een echte “elevator pitch” in de BNI pop-up videostudio. De mensen van BNI zullen je op de Trophy dag zelf hierin begeleiden. Een ideale manier om je bedrijf(scultuur) in de verf te zetten, denken we zo.

BNI Challenge: je bedrijf professioneel voorstellen. Wie kan je dit beter aanleren dan BNI, Business Network International, de organisatie die bedrijven leert netwerken en groeien? Aan de hand van tips & tricks leren de mensen van BNI jou en je teamleden hoe je je bedrijf op een professionele manier kan voorstellen. Na de Hercules Trophy krijg je de video doorgestuurd en kan je het filmpje gebruiken voor eigen marketing doeleinden. Het beste filmpje wordt uiteraard beloond met een prijs na de Hercules Trophy.

In de komende weken krijg je verschillende video’s van coach Sarah Van Diesel te zien ter voorbereiding. Zo sta je niet met je mond vol tanden op de Hercules Trophy!

Hier vind je alvast de aankondiging.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CTJyxABYD8o&w=560&h=315]

BNI_Logo.jpg